De cele mai multe ori, îți dorești să ai o piele bronzată chiar dacă nu ajungi la solar sau nu stai lângă o plajă exotică, așa cum ne-am dori cu toții. Dacă îți dorești o piele sărutată de soare fără prețul expunerii la razele UV, Lirene are o soluție salvatoare!

CP

Gama Perfect TAN de la Lirene te ajută să obții rapid un bronz de vară perfect și uniform, pe care îl poți etala pe tot parcursul anului! În plus, formulele Perfect TAN sunt vegane și te ajută să îți menții pielea hidratată, plăcut parfumată cu o aromă subtilă de cafea și cocos, și cu un glow natural.

Cu un conținut ridicat de ingrediente naturale, inclusiv DHA 100% natural și apă din nucă de cocos organică, produsele Lirene Perfect TAN au formule ușoare, cu uscare rapidă, ce asigură un bronz uniform, fără dungi, pete sau porțiuni decolorate pe piele.

Iată câteva avantaje importante:

  • Bronzare graduală – tu decizi intensitatea bronzului!
  • Formulă hidratantă, ce se absoarbe rapid și care nu pătează hainele.
  • Conține o formulă unică îmbunătațită – ce face ca nuanța obținută să reziste pe piele mai mult timp.
  • Conține complex ACTIV TAN – autobronzantele sunt dedicate persoanelor active - nu se curăță în timpul efortului fizic!
  • Efectul este vizibil după doar o oră, iar rezultatul durează până la 6 zile.

Gama Lirene Perfect TAN îți pune la dispoziție o varietate de produse cu diferite forme de aplicare. Cu siguranță vei găsi cea mai bună variantă pentru pielea ta. Poți alege între spumă, mousse, apă, ser, gel sau cremă, pentru față sau corp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Produsele Lirene Perfect TAN sunt disponibile în drogheriile dm din toată țara, dar și online pe aivi.ro

Urmărește-ne și pe:

www.facebook.com/aivicosmetics

www.instagram.com/aivicosmetics


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri