28 Decembrie 2022 publicat în Frumusete 60 share-uri

Perlele, imitațiile de perle și perlele false reprezintă un element decorativ care continuă să se mențină în tendințe cu atât mai mult cu cât iarna este sezonul cel mai potrivit pentru a-l purta.

Am regăsit perlele peste tot ca influențe în ultimele sezoane, decorând bijuteriile, unghiile, accesoriile de păr, uneori chiar și machiajul, așa că să nu ne mire dacă le vom întâlni drept lait motiv și în hairstyling-ul și coafurile acestui sezon. Cu atât mai mult cu cât petrecerea de Revelion reprezintă prilejul perfect pentru a străluci și a purta o coafură mai deosebită, glamorous, elegantă sau cu sclipiri fermecate.

În astfel de zile precum este noaptea dintre ani părului îi stă minunat decorat cu detalii prețioase, exuberante, care captează lumina și au efect de iluminare, precum sunt perlele. Noutatea acestui sezon este că perlele pot fi purtate în păr după bunul plac, fie împodobind o coafură sofisticată, bucle rebele sau bucle bine definite, fie coafuri simple precum un coc chignon la baza gâtului sau o coadă de cal.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină Ghid pentru alegerea mobilierului interior 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Uneori, detalii delicate precum perle minuscule sunt introduse printre împletituri măiestre sau chiar printre șuvițe, iar alteori sunt aplicate cu îndrăzneală, ca element decorativ opulent pe accesorii de păr precum clame, agrafe de păr sau bentițe demne de o regină a iernii și a gheții.

Iată 17 idei de coafuri și hairstyling cu perle elegante și prețioase care pot fi purtate în noaptea dintre ani, dar nu numai!

Foto: Artem Zatsepilin /Shutterstock Foto: TsElena /Shutterstock Foto: Prilutskii_Evgenii /Shutterstock Foto: Gromovataya /Shutterstock Foto: Look Studio /Shutterstock Foto: Vera Prokhorova /Shutterstock Foto: Red Umbrella and Donkey /Shutterstock Foto: Red Umbrella and Donkey /Shutterstock

Foto: Red Umbrella and Donkey /Shutterstock

Foto: ldutko /Shutterstock
Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii
Foto: Red Umbrella and Donkey /Shutterstock Foto: Dean Drobot /Shutterstock Foto: Gromovataya /Shutterstock Foto: Dzikavitski Artsiom /Shutterstock Foto: Dzhulbee /Shutterstock Foto: Naletova Elena /Shutterstock Foto: Redumbrella Europe /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri