În timpul verii, picioarele sunt expuse la mult mai mulți factori de stres față de restul anului. Odată cu creșterea temperaturilor, dar și a timpului alocat activităților în aer liber – escapade la piscină, în pădure, căldură excesivă, observi că picioarele devin mai uscate și au nevoie de extraîngrijire. Și asta, chiar între programările la pedichiură. Deci cum combați călcâiele crăpate? Cum scapi de pielea uscată și deshidratată?

CP

Specialiștii OPI România îți sar în ajutor. ”Prima recomandare pentru picioarele agresate de căldură și de praf? OPI ProSpa, o linie de produse de calitate care îți oferă o experiență spa în confortul casei tale”, explică Diana Marandiuc, Education Manager la OPI România.

Să facem un exercițiu de imaginație: ajungi acasă după o zi de stat la plajă. Crema cu factor de protecție a intrat demult în piele, iar pielea se simte mai uscată ca niciodată. Te descalți de sandale și observi că nici picioarele tale arată prea strălucit. Ai nevoie disperată de atenție. Salvarea vine de la șosetele OPI ProSPA Advanced Softening Socks, care îți vor alinta și hidrata picioarele.

Picioarele au nevoie de o îngrijire corespunzătoare, în special, pentru a preveni efectele care apar în urma purtării sandalelor și expunerii lor la factorii externi agresivi. Fără o rutină de îngrijire adecvată, știi deja: te confrunți cu călcâie crăpate și piele uscată. Nu te impacienta! Îți vin în ajutor șosetele OPI ProSpa Advanced Softening Socks. Aceste șosete de unică folosință conțin uleiuri de cocos și macadamia. De asemenea, ele includ și vitamina E și unt de shea pentru o hidratare intensă și un aspect catifelat. Cea mai bună parte? Te poți relaxa complet în timp ce le folosești. Se țin în picioare timp de 20-30 de minute, nu trebuie să te clătești și poți masa pentru o hidratare intensă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Lasă-i să te judece! Lasă-i să zică ce vor! Mergi pe drumul tău cu sufletul curat! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Bucură-te de zilele cu soare!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri