Sunt sigura ca, indiferent de anotimp, iti doresti sa ai o piele frumoasa si bronzata uniform. Chiar daca este anotimpul calduros, vrei sa ai rezultate cat mai bune intr-un timp cat mai scurt.
Te protejezi mai bine daca folosesti o crema protectoare.
Iti poti controla sedintele si esti sfatuita cat timp sa stai astfel incat sa nu fie o expunere daunatoare. Nu exagera cu timpul petrecut la solar.

Un alt avantaj al solarului este formarea Vitaminei D.


Dezavantaje:


In timp, imbatraneste aspectul pielii si provoaca riduri.

Cancerul de piele este o problema din ce in ce mai frecventa in randul persoanelor tinere care merg la solar. Nu este cauzat doar de solar, ci si de soare. Intr-o prima faza nu-ti dai seama ca ai putea avea ceva.

S-ar putea sa nu vezi rezultate daca ai o piele care reactioneaza mai greu la bronz.

Daca ai pielea mai sensibila, deschisa la culoare, foarte multe alunite si au fost momente cand te-ai ars la plaja, ar trebui sa te gandesti mai bine inainte de a merge la solar.
Solarul iti poate afecta ochii (de exemplu: cataracta)


Desi suntem constiente de pericolele la care ne expunem, avem tendinta de a trai momentul si a uita ca aceste actiuni pot avea efecte nedorite pe viitor. "Ma simt bine si sunt frumoasa, doar nu o sa mi se intample tocmai mie!"
Nu spun sa nu te bronzezi deloc, ci doar sa stii cat si cum iti este mai bine, alegerea este a ta.

Un articol de Livia
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri