Dramatism si opulenta, intoarcerea la clasic si stralucirea orgolioasa reprezinta temele-cheie pentru acest sezon, spune Pat McGrath, Global Cosmetics Creative Design Director la P&G Beauty. Pentru ca sezonul e dominat de haine inchise la culoare, chipul devine tinta interesului, print-un intreg spectru de culoare si elemente ornamentale. McGrath identifica patru tendinte-cheie axate pe diferite trasaturi ale chipului: Twilight Decadence (Decadenta clarobscura), Spectrum of Reds (Tonuri de rosu), Return of Beige (Reintoarcere la bej) si Flawless Skin/Blushed Radiance (Ten perfect/Stralucire imbujorata). In privinta executiei, exista o dihotomie intre look-urile mai naturale si cele foarte stilizate. Acestea, la randul lor, reflecta temele globale BioLogue si Intersexion.
DESCHIDE PREZENTAREA

Dramatism si opulenta, intoarcerea la clasic si stralucirea orgolioasa reprezinta temele-cheie pentru acest sezon”, spune Pat McGrath, Global Cosmetics Creative Design Director la P&G Beauty. Pentru ca sezonul e dominat de haine inchise la culoare, chipul devine tinta interesului, print-un intreg spectru de culoare si elemente ornamentale.

McGrath identifica patru tendinte-cheie axate pe diferite trasaturi ale chipului: Twilight Decadence (Decadenta clarobscura), Spectrum of Reds (Tonuri de rosu), Return of Beige (Reintoarcere la bej) si Flawless Skin/Blushed Radiance (Ten perfect/Stralucire imbujorata). In privinta executiei, exista o dihotomie intre look-urile mai „naturale” si cele foarte stilizate. Acestea, la randul lor, reflecta temele globale Bio’Logue si Intersexion.


Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri