Unghiile cu un aspect sanatos, rotunjite, acoperite de oja in nuante inchise vor face furori in aceasta toamna. Se mizeaza foarte multe pe aspectul mat al unghiilor, fara niciun pic de stralucire. Albul mat pe unghii scurte este considerat elegant si rafinat.

In toamna 2009 se poarta unghiile de dimensiune medie asa ca lasa-ti unghiile sa depaseasca buricul (varful) degetelor, insa nu cu mult. Unghiile in aceasta toamna trebuie sa inspire eleganta,dar in acelasi timp trebuie sa se potriveasca si stilului personal. Daca in 2008, erau in voga unghiile de forma patrata, in aceasta toamna, tendinta este de a lasa unghiilor forma lor naturala.

Nuantele de oja se inspira din moda imbracamintei si prin urmare gama coloristica este variata in urmatorul sezon. Accentul se pune insa pe tonurile intunecate. Se poarta unghiile in nuante inchise de gri, negru, unghiile in culoarea carbunelui, albastru marin, nuante inchise de maro, maro-ul ciocolatiu, verdele inchis, portocaliul in tonuri intunecate, aramiul sau unghiile de culoare levanticai.

Eterna oja rosie, de data aceasta cu aspect mat, nesidefat, batand usor inspre albastru este ultra modern. Se mai poarta si culorile de mov inchis, violet patrunzator, indigo sau albastru intens tip cerneala. Adeptele unui stil mai natural trebuie sa stie ca si in toamna 2009 nuantele de bej, incepand de la bejul cald pana la cel deschis, aproape de culoarea naturala a pielii, pe unghii curatate de pielite si cu un aspect extrem de sanatos sunt considerate interesante si moderne tocmai prin simplitatea lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Unghiile cu un aspect sanatos, rotunjite, acoperite de culori in nuante inchise vor face furori in aceasta toamna. Se mizeaza foarte multe pe aspectul mat al unghiilor, fara niciun pic de stralucire. Albul mat pe unghii scurte este considerat elegant si rafinat.

Aceasta toamna este un come-back al anilor '80 deoarece se mizeaza pe look-ul electric. Daca nu esti adepta tonurilor intunecate, poti incerca nuantele aurii de oja. Nuantele metalice s-au purtat sezoanele trecute si or sa se poarte si in toamna 2009. De data aceasta insa, bat inspre negru, fiind asadar mai sobre si oarecum "mai purtabile". Daca vrei sa fii in ton cu moda, poti de asemenea sa inlocuiesti nelipsitul alb din clasica manichiura frantuzeasca cu o nuanta metalica de bronz, gri, argintiu sau auriu.

Elegantul se imbina interesant si frumos cu indraznetul in sezonul care ne bate de usa. Stilul retro cu cel modern. In acest sezon se renunta la aplicatiile cu flori si se merge pe simplitate, pe unghii vopsite intr-un singur ton. Cu toate acestea, pentru cei care iubesc sofisticatul si doresc sa iasa cu orice pret in evidenta, noul anotimp aduce cu sine o propunere interesanta: unghiile in degrade.

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri