Impachetarile Fango folosesc un namol marin sau namol termic si sunt indicate tuturor tipurilor de celulita, persoanelor care retin apa, au pielea sensibila sau prezinta afectiuni vasculare.

Celulita reprezinta unul din cei mai mari inamici ai frumusetii. Daca de kilogramele in plus scapam printr-o dieta pe care o urmam riguros, de celulita insa este mai dificil si eliminarea acesteia necesita multa rabdare, o dieta adecvata, sport si ingrijire speciala.

Impachetari anticelulitice

Cele mai folosite impachetari anticelulitice sunt cele cu parafina si argila verde sau cele cu alge si namol, iar in ultima perioada se folosesc tehnici noi cu ciocolata, scortisoara etc.

Impachetari cu namol – impachetarile Fango

Impachetarile Fango folosesc un namol marin sau namol termic si sunt indicate tuturor tipurilor de celulita, persoanelor care retin apa, au pielea sensibila sau prezinta afectiuni vasculare. Fango reprezinta un amestec de namol natural cu mucopolizaharide, alge iodate, camfor natural, saruri organice de iod, cantella asiatica si castan de india.

Efectele impachetarilor cu Fango constau in eliminarea toxinelor, reducerea vergeturilor, remineralizarea tesutului si redobandirea aspectului sanatos si fem al pielii, cu eliminarea celulitei. Aceste impachetari sunt recomandate de 2-3 ori pe saptamana, minim 10 sedinte.

Etapele impachetarii cu Fango:
- Se efectueaza o exfoliere (peeling) corporala pentru eliminarea celulelor moarte;
- Se aplica Fango;
- Se infasura intr-o folie de plastic si se introduce in termocuverta sau in tunelul de raze inflarosii timp de maxim 60 minute la temperaturi ridicate;
- Ulterior se aplica o crema termoactiva anticelulitica.

Contraindicatiile impachetarii Fango
Persoanele care sufera de afectiuni tiroidiene, sarcina, diabet, boli de piele, epilepsie, boli cardio-vasculare si pulmonare, claustrofobie.

Impachetarile cu parafina si alge – impachetarile cu Parargil

Argila verde si parafina au rezultate exceptionale in tratamentul anticelulitic, reducand tesutul adipos, redau elasticitatea si fermitatea pielii si detoxifica tesutrile subcutanate.

Etapele acestei imapchetari coincid cu cele ale impachetarii Fango. La inceput se recomanda 2-3 sedinte pe saptamana, iar dupa obtinerea rezultatelor este recomandata o sedinata la 2-3 luni pentru intretinere.

Aceste impachetari sunt recomandate a se efectua 10-12 sedinte, la inceput de trei ori pe saptamana, iar dupa obtinerea rezultatelor, o sedinta la 8-10 saptamani. Sunt indicate persoanelor cu celulita peste stadiul doi, mai accentuata.

Contraindicatiile impachetarii cu parargil: femeile insarcinate, afectiuni tiroidiene, boli cardio-vasculare, tumori, diabet, boli de piele, afectiuni vasculare si varice avansate, claustrofobie.

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Tratament modern pentru silueta

Secretele siluetei manechinelor

Cum sa slabesti focalizat in zona abdominala


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri