Sfaturi de la specialisti Artego pentru combaterea caderii parului toamna.

Numarul firelor de par ramase pe perie, pe perna sau pierdute in timpul spalarii ne face de multe ori sa ne gandim ca parul nostru are probleme.

Ni se intampla cu regularitate in fiecare toamna, dar nu stim motivele. Atunci cand ne cade parul in smocuri ne alarmam, disperam si suntem extrem de nemultumite. E si normal sa avem aceste reactii, ca doar nimanui nu-i place sa vada cum i se reduce podoaba capilara!

Iata cateva sfaturi pentru a combate caderea de toamna a parului.

· In primul rand, evita agresiunile parului: pieptanaturile violente, vopsirile prost efectuate, permanentul, purtarea parului foarte strans

· Utilizeaza sampoane usoare, de calitate si tratamente special create pentru problema ta.

· Ai grija la stilul tau de viata. Odihneste-te suficient, consuma alimente proaspete, fa putina miscare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

· Consulta un medic dermatolog daca parul tau continua sa cada, pentru a identifica posibilele cauze care duc la pierderea firelor.

· Odata cu schimbarea timpului, este necesar sa ne schimbam si alimentatia, care sa fie bogata in vitamine si minerale, ajutand parul sa fie puternic si mai sanatos.

· Vitaminele A si B, biotina si acidul folic sunt aliatii cei mai importanti in batalia contra caderii parului. Dar si Fierul si Zincul. Asa ca va recomand sa alegeti alimentele care contin aceste substante. Dar tineti cont si de faptul ca pierderea parului are legatura si cu o circulatie proasta a sangelui: un masaj in timpul samponarii poate face minuni!

Artego iti recomanda sistemul de tratament impotriva caderii parului:Bio-Vitamin Complex Extracto


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri