Inarmati-va cu rabdare si perseverenta. Slabirea in aceasta zona se face lent, organismul eliminand in timp grasimea dintre organele abdominale.

Sunt extrem de inestetice acele depozite adipoase situate de o parte si de alta deasupra soldurilor. Iata un exercitiu pentru a scapa de "aripioare":

Pregatire: In picioare, cu coloana dreapta (curbura mijlocului usor indreptata, umerii trasi in spate si in jos, iar coloana intinsa la maxim ca si cum ati dori sa atingeti cu capul tavanul, privirile inainte) si gantere cu greutate intre 1 si 5 kg veti efectua exercitiul.

Exercitiu: Cu picioarele departate, unul din brate pe langa picior iar celalalt ridicat veti face aplecari laterale atat spre drapta cat si spre stanga, alternandu-le. Atentie: o greseala frecvent facuta in acest exercitiu este ca atunci cand se fac aplecarile bazinul sa se deplaseze in partea opusa. Gresit, bazinul sta pe loc, doar trunchiul se misca! Despre exercitiile pe care trebuie sa le efectuezi pentru a avea o talie si un abdomen de invidiat, poti citi aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Inarmati-va cu rabdare si perseverenta. Slabirea in aceasta zona se face lent, organismul eliminand in timp grasimea dintre organele abdominale. De asemenea puteti lua si tonice hepatice pentru a nu lasa ficatul sa fie asaltat de grasimile rezultate in urma mobilizarii acestora din tesuturile grase si pe care ficatul trebuie sa le proceseze. Trebuie sa faceti cat mai multa miscare, fiindca aceste grasimi vor fi transformate in energie ca sa se evite redepozitarea lor, iar o molecula de grasime este de cateva zeci de ori mai calorica decat una de glucoza. In cateva luni de zile de antrenamente zilnice si regim veti vedea rezultate frumoase.

Un articol de Iulia Dibu

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Dieta indicelui glicemic

Tratamente naturiste pentru cresterea parului

Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Alergiile la produsele cosmetice


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri