Ti-am pregatit un "ghid de ingrijire" la tine acasa prin care iti propunem ordinea in care sa incepi infrumusetarea, precum si toti pasii ce trebuie sa ii urmezi pentru a fi eficienta!
Crezi ca ai suficient de des grija de tine? Iar atunci cand iti faci timp pentru a te rasfata, reusesti sa termini ce ti-ai propus sau sfarsesti prin a te epila pe un singur picior sau a te rezuma numai la aplicarea unei masti hidratante?

Stim ca nu-i usor sa-ti faci timp pentru ceva aparent neimportant. Tocmai de aceea ti-am pregatit un ‘ghid de ingrijire’ la tine acasa prin care iti propunem ordinea in care sa incepi infrumusetarea, precum si toti pasii ce trebuie sa ii urmezi pentru a fi eficienta!

Pasul 1: Curata bine fata

Inainte de a trece la eliminarea punctelor negre, trebuie sa iti cureti bine tenul pentru a evita contaminarea punctelor negre proaspat eliminate cu bacteriile care salasuiesc in mod normal pe suprafata tenului tau.

Recomandare Garbo: Gel spumant cu extract de Tea Tree si Hamamelis de la Boots, Pret: 18 lei. Disponibil exclusiv in farmaciile Sensiblu

Pasul 2: Scapa de impuritati

Dupa o baie de aburi care ti-a deschis porii, treci la eliminarea punctelor negre si a cosurilor care iti intuneca fata. Poti folosi metoda clasica de eliminare a acestora (desi nu este nici recomandata medical, nici cea mai fericita optiune estetica) sau poti folosi plasturii pentru eliminarea punctelor negre. Noi iti recomandam produsul cu extract de Tea Tree si Hamamelis de la Boots. Pret: 25 lei Disponibil exclusiv in farmaciile Sensiblu

Pasul 3: Aplica o masca

Dupa un procedeu usor invaziv cum este eliminarea punctelor negre si a cosurilor, este bine sa iti relaxezi tenul cu o masca calmanta si purifianta.

Recomandarea Garbo: Masca-Pell-off -cu extract de Tea Tree si Hamamelis de la Boots, Pret: 18 lei Disponibil exclusiv in farmaciile Sensiblu

Produsele din gama Tea Tree si Hamamelis contin Tea Tree Oil, un agent antibacterian foarte eficient si Witch Hazel care are proprietati de calmare a pielii (ambele in proportii echilibrate astfel incat sa previna uscarea sau iritarea pielii).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri