Inarmati-va cu rabdare si perseverenta. Slabirea in aceasta zona se face lent, organismul eliminand in timp grasimea dintre organele abdominale.

De multe ori in cadrul regimurilor de slabire eliminam surplusul de kilograme de la nivelul bratelor, picioarelor, chiar fetei insa ultima data reusim, cu greu, sa eliminam colaceii din jurul abdomenului.

Aceasta parte de grasime aflata in surplus din jurul abdomenului este printre ultimele eliminate (atentie, nu vorbim despre grasimile fiziologice care NU trebuie eliminate cum este cea perirenala sau cea de la obraz care daca dispare este semn de casexie etc) din mai multe motive:

- Lipsa unui suport scheletal la nivel abdominal si prezenta unui perete subtire de muschi favorizeaza destinderea acestuia si dezvolatarea tesutului gras nu doar subcutanat, ci mai ales in profunzime, printre organe. In general aceasta dezvoltare de tesut gras intre organele abdominale (ulterior patrunde si in torace ocupand mediastinul si ingreunand functia cardiaca si pulmonara, dilatand cutia toracica etc) se datoreaza unui regim alimentar bogat in grasimi toxice si dulciuri: mezeluri de porc, mancaruri prajite, fast-food si prajituri cu crema, frisca si fainoase in genul celor de la patiserie.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

- O alta cauza, desi ignorata de moda, este aceea ca la nivelul mijlocului nu se mai poarta curea, cea care mentinea o anumita tensiune abdominala, lasand mai putin muschii si intreg abdomenul sa se destinda. Acum se poarta pantalonii cu talie joasa si daca ati observat cureaua se asaza fix pe oasele bazinului si exact deasupra ei se evidentiaza voluminoase aripioarele si proemina colaceii abdominali.

- Sedentarismul. Astazi precuparile tinerilor si nu numai sunt mult mai putin legate de miscare. Daca acum 10-20 de ani oamenii aveau putine masini si mergeau mult pe jos (pozitia bipeda tine incordati toti muschii abdominali si cei ai spatelui, nu incordati excesiv, dar le mentine tonusul) sau pe bicilceta, acum majoritatea se aseaza in masina sau mijloacele de transport in comun, se relaxeaza stand in fata televizorului sau calculatorului si muncesc din ce in ce mai mult la birou datorita compiuterizarii si robotizarii industriale.

Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

- Dereglarea programului de masa. Foarte multe companii nu mai tin cont de programul de masa, angajatii mananca atunci cand vor, cand au timp si de cele mai multe ori in oras de la fast-food. Acest tip de alimentatie este nociv pentru sanatate, chiar daca se consuma salate, incercati sa le evitati pe cele cu orez, paste si semine sau alune. Doar cele cu legume exclusiv sunt indicate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri