Nu ai timp sa iti aranjezi parul la un salon profesional? Specialistii BaByliss Paris, brandul numarul 1 din Europa in materie de produse de styling si ingrijire personala, au gasit solutia perfecta pentru toate cele dintre noi care avem o viata agitata.

Advertorial

Suntem din ce in ce mai preocupate de aspectul exterior si ingrijire personala insa, multe din noi avem un job solicitant care nu ne permite sa ne ocupam temeinic de conditia fizica, de asortarea hainelor sau de aranjarea parului, iar daca vizita zilnica la un salon profesional este exclusa, o solutie mai buna ar fi sa incercam sa obtinem aceleasi rezultate acasa intr-un timp cat mai scurt.

Specialistii BaByliss Paris, brandul numarul 1 din Europa in materie de produse de styling si ingrijire personala, au gasit solutia perfecta pentru toate cele dintre noi care avem o viata agitata, peria rotativa Intuitive Rotating Brush. Peria intuitiva are menirea de a adauga volum si textura parului fin. De asemenea, Intuitive Rotating Brush poate fi utilizata cu usurinta si poate face minuni in mai putin de 15 minute. Cu aceasta perie iti poti indrepta parului sau poti realiza bucle lejere, iar efectele sunt spectaculoase de fiecare data.

Intuitive Rotating Brush este o inovatie in domeniu. Prin sistemul smart rotation, peria intuieste automat directia de rotire, la dreapta sau la stanga si iti permite sa creezi diferite coafuri, exact ca intr-un salon de specialitate. Peria dispune de placare ceramica pentru un par mai moale si mai stralucitor astfel, se incalzeste rapid si aluneca usor prin par, fara a-l incalci. Totodata, peria are si functia ionica utila in special daca ai parul subtire sau care se electrizeaza usor. Peria are doua setari de temperatura care controleaza fluxul de aer, diferit pentru functiile de uscare si coafare. Parul devine mai stralucitor si mai optim netezit.

Pentru numeroasele posibilitati de stilizare, in functie de tipul si lungimea parului, Intuitive Rotating Brush este dotata cu doua accesorii: peria cu dimensiuni mari, 50mm (pe care o poti folosi mai usor la intinderea parului sau intoarcerea varfurilor) si cea de dimensiuni mici, 36 mm (pentru diverse bucle). Cele doua perii care te vor ajuta sa ai un par nu numai coafat, ci si intr-o forma excelenta indiferent daca este lung sau scurt.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi peria potrivita lungimii parului tau, viteza dorita si sa te bucuri de puterea mare a Intuitive Rotating Brush ce iti va usca si aranja parul intr-un timp foarte scurt, chiar la tine acasa.

Pentru mai multe informatii despre produse BaByliss Paris si beneficiile fiecaruia, accesati site-ul: www.babyliss-romania.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri