13 Octombrie 2014 publicat în Frumusete 8 share-uri

Iti doresti o piele perfecta, indiferent de varsta? Daca la 20 ani tenul tau are nevoie de produse de curatare dat fiind productia de sebum mai mare, dupa 30 de ani pielea incepe sa se usuce si va trebui sa o hidratezi suplimentar. In paginile acestui articol vei descoperi si dieta pentru o piele tanara si sanatoasa.

Intinerirea pielii: Exfolierea

A doua etapa in procesul de ingrijire este exfolierea, atat prin metode fizice (microdermabraziune pentru fata sau scrub pentru corp) sau peeling chimic cu acizi de diferite concentratii si proveniente.
Scrub-ul se poate face acasa.
Restul, numai la cabinete specializate, iar peeling-urile numai la medic. Prin exfoliere se indeparteaza un strat mai superficial sau mai profund de celule epidermale si se stimuleaza reinnoirea celulara avand ca rezultat un aspect mult intinerit, prin uniformizarea texturii si imbunatatirea capacitatii de reflectare a luminii”, adauga Andreea Iftimie.

Dieta pentru piele tanara

Se stie ca suntem ceea ce mancam (si ceea ce bem). Suntem construiti din materialele pe care singuri ni le procuram din alimente. Materiale de calitate inalta? Edificiul este aspectuos si trainic.
„Asadar, dieta zilnica trebuie sa cuprinda (ideal) aproape numai legume si fructe. Cu cat mai inchise la culoare, cu atat mai mare este concentratia de antioxidanti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Imprieteneste-te cu afinile, murele, zmeura, vinetele, ceapa rosie, varza rosie etc. Verde la verde! Brocolli, ardei grasi, salata, patrunjel sa fie pe masa ta in fiecare zi daca vrei sa fii tanara si frumoasa”, completeaza dr. Iftimie.

Odata ce urmam acesti pasi putem sustine lupta cu anii cu ajutorul tehnicilor de reintinerire a pielii, care prin tehnologia avansata au ajuns pana la schimbarea nivelului exprimarii genelor tineretii.

Tratament specializat de intinerire la nivelul genelor "tineretii" pe care celulele pielii le detin

De exemplu, tratamentul Forever Young, realizat cu laserul Sciton, foloseste un tip special de lumina, BBL si actioneaza la nivel genomic, intinerind exprimarea genetica a pachetului de gene ale tineretii. Practic se restaureaza modelul de expresie genetica a pielii imbatranite pentru a semana cu cea tanara. Tratamentul dureaza 30 de minute si incepe plin aplicarea unui gel, urmata apoi de aplicarea luminii. Se recomanda 3-5 sedinte pe an pe tot parcursul vietii. Prin Forever Young se poate reduce pigmentul, petele de batranete, se creste fermitatea pielii si se reduce laxitatea, in acelasi timp diminuandu-se aspectul de linii fine. Acesta nu este genul de tratament pe care il faci o data sau de doua ori si vezi rezultate, ci este o rutina de ingrijire care face timpul reversibil. Se poate incepe de la varsta de 30 de ani.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Tratamente specializate: Injectarile cu acid hialuronic

Pentru rezultate rapide dupa 35 de ani se poate apela si la injectari cu cel mai pur acid hialuronic, 100% natural (Teosyal). Cele 7 formule diferite permit printr-o simpla injectare stergerea ridurilor fine si profunde, remodelarea fetei, redefinirea buzelor si hidratarea pielii in profunzime.

Pentru ochii obositi se pot face injectari cu un acid hialuronic creat pentru estomparea cearcanelor (Redensity II). Injectat printr-o tehnica aparte, acidul hialuronic nu exercita niciun fel de presiune asupra tesutului ocular, iar aminoacizii pe care-i contine refac elasticitatea pielii si ii confera stralucire. Acest gel este recomandat tuturor persoanelor, de orice varsta, care doresc sa-si estompeze cearcanele sau pungile inestetice de sub ochi.

Foto: cos cu vegetale - shutterstock.com

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri