Implanturile de gamba se adreseaza persoanelor de orice fel care doresc gambe mai bine conturate si care nu au obtinut rezultatul dorit prin antrenament si exercitii fizice.

Obtinerea unor picioare perfecte se dovedeste deseori un lucru dificil atunci cand vine vorba de conturarea gambelor. Dorinta de a avea gambele definite este prezenta deopotriva la barbati si la femei. Multe persoane, indiferent de numarul orelor petrecute in sala de fitness, pur si simplu nu isi pot dezvolta corespunzator muschii acestei portiuni a membrului inferior. Chiar si practicantii de bodybuilding intampina dificultati in definirea si dezvoltarea proportionala cu restul corpului a acestor muschi.

O solutie pentru acesta problema o reprezinta implanturile de gamba. Exista mai multe situatii in care se poate recurge la astfel de implanturi. Ele au atat rol cosmetic cat si reparator. In primul rand, se adreseaza persoanelor de orice fel care doresc gambe mai bine conturate si care nu au obtinut rezultatul dorit prin antrenament si exercitii fizice. Aceasta situatie este din ce in ce mai frecventa in societatea din zilele noastre, cand aspectul fizic devine o conditie a succesului si preocupare tot mai importanta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Ghid pentru alegerea mobilierului interior Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

In al doilea rand, implanturile de gamba sunt utile chirurgiei reparatorii in refacerea anatomiei gambei, in diferite patologii: traumatisme, leziuni, atrofii musculare, boli neurologice care deterioreaza musculatura gambei precum poliomielita, spina bifida etc. De asemenea, pot beneficia de implanturile de gamba cei cu diferite malformatii congenitale precum genu varum.

Folosirea lor in scopuri cosmetice are motivatii si scopuri diferite pentru barbati si femei. Pentru sexul feminin, implanturile de gamba urmaresc obtinerea unor linii armonioase ale piciorului, echilibru intre gamba si coapsa, imbunatatirea conturului si de cele mai multe ori cresterea diametrului gambei.

La barbati implanturile au drept scop cresterea masivitatii musculaturii gambei, adica obtinerea unui aspect asemanator cu ce s-ar dobandi in multe ore de antrenament la sala.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Despre implanturi si procedura:

Implanturile sunt fabricate din silicon, sunt moi, dar totusi solide. Au o consistenta ferma, fapt ce reproduce aspectul si senzatia unui muschi de gamba foarte bine antrenat si dezvoltat. Ele sunt disponibile in diferite marimi, pentru a se potrivi oricarei variante de anatomie a gambei. Se pot construi implanturi perfect adaptate gambei prin obtinerea unor mulaje ale musculaturii. Toate aceste caracteristici ale implantului – forma, grosimea, materialul din care este fabricat – se vor stabili inca dinainte de operatia propriu-zisa. Rezultatul final tine atat de obtinerea unui design optim al implantului inainte de operatie cat si de experienta chirurgului estetician care plaseaza implantul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri