Implanturile de gamba se adreseaza persoanelor de orice fel care doresc gambe mai bine conturate si care nu au obtinut rezultatul dorit prin antrenament si exercitii fizice.

Interventia chirurgicala pentru marirea gambelor dureaza aproximativ doua ore. Pentru obtinerea unui relief cat mai apropiat de cel anatomic, in fiecare gamba se introduc cate doua implanturi de silicon, sub fascia capetelor lateral si medial ale muschilor gastrocnemieni. Folosirea unui implant unic pentru marirea ambilor muschi gastrocnemieni conduce la obtinerea unui aspect artificial. De obicei implanturile unice sunt folosite in interventiile reconstructive.

Inciziile folosite sunt plasate in spatele genunchiului si practic sunt imperceptibile dupa vindecare.

Riscuri si complicatii:

Complicatiile acestei interventii sunt foarte rare si constau in deplasarea implanturilor de la locul lor si modificarea reliefului gambei. Ca orice interventie chirurgicala, interventia pentru marirea gambelor prezinta riscul infectiei si cel aferent anesteziei, insa acestea sunt minimizate daca echipa formata din chirurg si anestezist este una experimentata. Alte posibile complicatii sunt hematoamele, acumularile localizate de fluide, inflamatia, asimetria intre cele doua gambe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Rezultatul obtinut prin acesta interventie chirurgicala este unul permanent si nu este influentat de trecerea timpului.

Un articol de Ciprian Chitu

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Picioare frumoase. Cum?

Tehnologie vs natural

Monturile, problema estetica si functionala


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri