27 Mai 2013 publicat în Frumusete 44 share-uri

Bucurati-va daca aveti un metabolism accelerat, care va permite sa mancati orice fara riscul de a va ingrasa – va veni o zi cand nu veti mai putea face acest lucru, macar si din cauza inaintarii in varsta.

3.Faceti o “orgie” de calorii la micul dejun: folositi lapte integral si cereale amestecate cu fructe uscate sau ciocolata, in omleta adaugati cascaval si costita si nu faceti economie la unt, dulceata si paine.

4.Evitati sa beti lichide in timpul mesei pentru a pastra loc alimentelor cu densitate calorica mare. Profitati de orice ocazie ca sa consumati bauturi concentrate in loc de apa.
5.Adaugati laptele praf in orice preparat, de la prajituri la cafea, piure de cartofi sau chiar in laptele proaspat.

6.Inconjurati-va de produse usor de rontait: stafide, alune, smochine, masline, prune si caise uscate, seminte, napolitane, ciocolata.

7.Nu renuntati niciodata la desert, chiar daca sunteti satui. Profitati de orice pauza de cafea pentru a consuma un produs de patiserie (croissant, briosa, tarta).
8.Profitati de alimentele la care altii doar viseaza: pizza cu multe tipuri de branza, pastele carbonara sau bologneze, cartofii prajiti sau aripioarele picante sunt produse sigure pentru ingrasat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

9.Faceti un obicei din a bea un pahar de vin in fiecare zi, pentru ca stimuleaza apetitul si favorizeaza acumularea caloriilor in depozitele de grasime. In plus, alcoolul are un continut energetic superior glucidelor si proteinelor (7cal/ g).

10.Renuntati la fumat, nicotina scade apetitul si inhiba terminatiile senzitive responsabile de perceptia gustului si mirosului alimentelor. Mancarea va fi mai gustoasa fara tigari, iar reflexul de a fuma poate fi inlocuit cu cel de a rontai, de unde avantajul unui aport caloric suplimentar.
Tigarile intensifica arderile metabolice, deci eliminarea fumatului aduce o “economie” de 200cal/ zi care pot fi folosite pentru cresterea ponderala.

Strategia pentru castigarea kilogramelor presupune: sport + cantitate mare de mancare + alimente hipercalorice.

Mihaela Murgu

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Expert Garbo in Nutritie si Fitness

www.mihaelamurgu.com

Iti recomandam sa citesti si alte articole ale Expertului nostru:

15 sfaturi si 8 Alimente care previn CANCERUL

10 Alimente care cresc IMUNITATEA

DIETA care stimuleaza IMUNITATEA

18 trucuri inteligente pentru a slabi sanatos

Cum sa ne hranim ca sa nu ajungem adulti obezi


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri