31 Mai 2013 publicat în Frumusete 37 share-uri

Cristina Elena Paun - Nail Artist Chateau ne ofera informatii despre ultimele tendinte in materie de manechiura si pedichiura pentru Vara 2013.

Cristina Elena Paun - Nail Artist Chateau ne ofera informatii despre ultimele tendinte in materie de manechiura si pedichiura pentru Vara 2013. Vara este sezonul cand putem sa ne aratam creativitatea maxima si in ceea ce priveste manechiura si pedichiura, nu-i asa?

Iata care sunt ultimele tendinte!


Tratamente/proceduri in voga in acest sezon


Tratamentele cele mai in voga in perioada aceasta sunt cele spa - folosirea unui exfoliant si a unei creme ce hidrateaza epiderma in profunzime dand un aspect cu adevarat sanatos mainilor si picioarelor. Efectul acestui tratament este vizibil pentru mai mult timp, pielea devenind catifelata iar cuticulele incetinindu-si cresterea. Vara unghiile noastre au nevoie de mai multa ingrijire pentru ca sunt supuse mai des unor activitati in aer liber.

Se recomanda creme si uleiuri de calitate.



Tendintele in materie de manichiura in aceasta vara


• In aceasta vara, cea mai in voga manichiura este cea cu caviar in culori tari. Compania care a dezvoltat conceptul le numeste perle de caviar, insa, de fapt, acestea sunt margele de mici dimensiuni. "Perlutele de caviar" se toarna deasupra unghiei, prinzandu-se de oja care actioneaza precum un lipici.


• O alta tendinta este colorfoil-ul - o imbinare a lacului in culori vii, cu stralucirea metalica. Pentru a realiza o astfel de manichiura, e necesar sa aplicam 2 straturi de baza, apoi un strat de “lipici” acolo unde vrem sa vedem efectul. Ulterior, presam bine foita aleasa pe unghie, cu partea stralucitoare in jos, indepartand-o apoi de pe unghie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști

Ambele sunt produse de brandul britanic Ciaté . Aceste doua proceduri au detronat manichiura clasica si manichiura french care erau in trand-uri sezoanele trecute.



Nuantele inchise si/sau metalizate sunt de asemenea in voga - de la tonuri de gri, negru pana la violet.

• De asemenea, anul acesta asortam manichiura cu machiajul. Astfel, putem opta pentru culori puternice precum verdele, rosul, portocaliul dar si pentru nuante pastel de roz sau galben pal.

Foto fr si main: By Sofia Zhuravetc /Shutterstock

Iti recomandam sa citesti tot articolul pe site-ul Envy.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri