25 Aprilie 2013 publicat în Frumusete 23 share-uri

Cate deo-stick-uri sau cate sprayuri ai incercat fara succes? Te-ai gandit vreodata ca poti controla transpiratia ? Sa transpiri e foarte firesc, dar petele de pe haine si mirosul neplacut…ei bine, asta e o alta poveste. Tocmai de aceea, e bine de stiut ca cei la Riemann au adus in Romania solutia eficienta impotriva transpiratiei in exces , Perspirex.

Perspirex contine o formula unica in Romania, bazata pe clorura de aluminiu care asigura protectie totala impotriva petelor de transpiratie si a mirosurilor neplacute pentru cel putin 72 de ore de la aplicare. Este un produs unisex care nu contine parabeni, parfum sau conservanti artificiali.

Cum actioneaza si ce avantaje ofera ?

Transpiratia excesiva este anihilata de catre cele trei elemente care alcatuiesc formula Perspirex:
- Clorura de aluminiu: ingredientul activ
- Lactatul de aluminiu: diminueaza iritatia pielii oferindu-i confortul necesar
- Baza de alcool: curata si dezinfecteaza

Formula patentata Perspirex controleaza activitatea glandelor sudoripare. Perspirex reactioneaza cu apa din glandele sudoripare si formeaza o pelicula din keratina care sigileaza glanda sudoripara si o determina sa devina latenta. In comparatie cu antiperspirantele care au ca baza apa si au efect de durata redusa, formula Perspirex continua sa functioneze pe timp indelungat. De acum inainte vei putea experimenta adevaratul confort al pielii, indiferent ca esti in club sau in parc, la jogging.

Cum si cand il aplici ?

Pentru a obtine efectele maxime este important ca Perspirex sa fie folosit conform instructiunilor, numai seara, chiar inainte de culcare, pe pielea complet uscata si neiritata (la 48 de ore de la epilat sau ras). Dimineata clatesti cu apa si sapun dar fara reaplicare. Fa asta de doua sau de trei ori pe saptamana si poti spune adio petelor de transpiratie de pe haine si mirosului neplacut. Renunta si la obiceiul de a-ti schimba des deodorantul, un flacon de Perspirex iti poate fi de ajuns 6 luni!

Unde il gasesti ?

In Romania, Perspirex se comercializeaza in lanturile de farmacii si in farmaciile independente si se poate comanda online pe www.perspirex.ro la un pret de 58,9 lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri