Fiecare isi doreste sa iubesca si sa fie iubit. Cateodata am face orice pentru acest sentiment... Nu de alta, dar ce poate fi mai placut decat sa simti fiorii dragostei pe sira spinarii?
Fa-i complimente daca stii ca-i fac placere, lauda-l atunci cand merita. Intareste-i parerea pe care deja o are despre sine. Barbatilor le place sa fie perceputi de catre ceilalti asa cum sunt in realitate. Incearca sa-i arati cat de importanta esti pentru el si cat de norocos este ca te are alaturi. Daca ai senzatia ca vrea mai multa libertate, acorda-i-o. Lasa-l sa iasa cu prietenii la o bere sau la un meci de fotbal, iar in acest timp bucura-te si tu de nebuniile unei petreceri in pijamele cu prietenele tale. Va veti simti amandoi mai liberi si veti aprecia cu mult mai mult clipele petrecute in doi.

Cand simt ca relatia este in pericol si ceva nu merge cum ar trebui, femeile au tendinta de a incerca sa stoarca raspunsuri...Chiar si atunci cand barbatii nu vor sa le acorde... Nu-l obosi cu “de ce”?-uri repetate, nu-l agasa, nu-i aminti de inceputuri, nu te plange de prezent, nu-i arunca in fata lucruri pe care le-a facut in trecut. Daca nu-ti convine ceva in prezentul vostru, incearca pur si simplu sa-l schimbi. Fara lamentari, fara plansete, fara isterii si fara vorbe aruncate in vant... Clar: barbatilor nu le plac femeile care isi plang de mila!

Joaca-te cu el, putina disimulare nu strica si dau culoare intr-o relatie. Ajuta chiar la evitarea monotoniei. Testeaza-i reactiile din cand in cand. Daca intr-adevar ii pasa de tine, de data asta el o sa fie cel cu intrebarile si tu cu raspunsurile. Tine-l putin in confuzie, arata-i ca nu te cunoste chiar din cap pana-n picioare... Demonstreaza-i ca nu a gresit atunci cand te-a ales drept partenera de viata. Incearca sa-i fii si sotie, si prietena, si amanta, si iubita, si mama. Arata-i ca esti o persoana de incredere, incurajeaza-l sa-ti spuna ce are pe suflet, demonstreaza-i ca sfaturile tale chiar ii sunt de ajutor.

Aveti incredere in voi, in dragostea voastra si luati aceste aceste mici probleme ca pe niste provocari. Sunt sigura ca veti trece peste ele si veti simti iarasi sclipirea inceputului. Bineinteles ca o relatie presupune doua persoane si nu numai tu trebuie sa actionezi, dar uneori este important sa iti stimulezi partenerul. Reactia lui va fi pe masura...

Un articol de Dana Negoita
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri