24 August 2011 publicat în Familie 6 share-uri

Multe femei se comporta astfel in relatiile amoroase: iubitul se transforma din partener in centru al universului lor. Te numeri printre aceste femei daca gandurile tale graviteaza mereu in jurul lui, frumusetea zilelor tale depinde mereu de buna lui dispozitie, iar auto-stima ta este influentata de multumirea lui fata de tot ceea ce faci ca sa fie fericit. Daruiesti cu inima deschisa dragoste in aceasta relatie, sperand ca fiecare picatura de iubire se va intoarce la tine sub forma de apreciere. Si fiindca dragostea ta il incarca atat de mult, el strauceste prin toata fiinta, in timp ce tu te ofilesti pe zi ce trece, ca o floare. Este posibil sa iubim prea mult?

5. Cedezi intotdeauna

Contrar credintei tale, daca cedezi mereu in fata partenerului tau, nu vei reusi sa scoti tot ce e mai bun din el. El va incepe sa isi piarda respectul fata de tine si sa se planga din ce in ce mai mult. Nu este neobisnuit ca o femeie sa isi sprijine partenerul chiar si atunci cand stie ca acesta greseste, sa ii incurajeze alegerile proaste sau sa se retina de la a-i da sfaturi, considerand ca pastrand tacerea isi demonstreaza iubirea si increderea in el.

De asemenea, daca tu esti aceea care spune mereu prima “imi pare rau”, luand asupra ta vina tuturor situatiilor tensionate, vei ajunge sa iti pierzi respectul de sine. Desigur, vei crede ca este pana la urma mai usor sa il lasi sa creada ca are dreptate dar fara sa iti dai seama, pierzi in acelasi timp ceva foarte valoros – respectul lui fata de tine, atrage atentia terapeuta Ariadne Green.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

6. Cedezi avansurilor sexuale chiar si atunci cand nu esti in starea necesara

Iubirea si sexul, in mintea unei femei sunt una. Dar sa crezi ca un barbat este impins de sentimente de iubire atunci cand isi forteaza partenera sa intretina relatii sexuale atunci cand ea nu este in starea necesara, este prea de tot. Numai “a face dragoste” nu inseamna acest gest. Sa iti lasi partenerul sa profite nu onoreaza intimitatea dintre doi oameni. Te vei simti cel mai probabil folosita si chiar abuzata daca dupa nenumarte dati cand spui “nu”, ajungi ca in final sa te supui dorintei partenerului. Sexul este o expresie a iubirii si nu o datorie.


7. El are totul iar tu nimic

Partenerul tau isi indeplinsete toate dorintele in materie de achizitii personale, motocicleta mult visata sau un sistem audio performant. Iar tu? Tu, de cele mai multe ori nu te alegi cu cine stie ce. Iti cumperi haine foarte ieftine si de obicei te scotocesti bine pana sa gasesti banii necesari ca sa le iei. Ca sa inrautatesti situatia iti mai faci si aparitia din cand in cand acasa cu mici cadouri pentru el. Femeile care au tendinta de a fi foarte generoase in ceea ce ii priveste pe partenerii lor iar in acelasi timp isi neaga lor micile capricii, fiindca simt ca nu valoreaza nimic. Ele par sa fie pe deplin multumite de faptul ca partenerii lor au totul. Pentru ea este suficient sa il vada pe el fericit.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri