26 Septembrie 2007 publicat în Familie 3 share-uri

Doctorii au ajuns la concluzia ca intr-adevar exista un sindrom al inimii frante sau al bolii din dragoste. Este un lucru real si este important sa fie recunoscut.
Doar timpul poate vindeca, insa niciodata nu poate vindeca complet, te face sa te indepartezi de sentimente, sa le ingropi in adancul sufletului dar nu sa le uiti definitiv.

Nu-i asa ca simti undeva in piept o lovitura care te apasa mereu si la un moment dat ai impresia ca nu mai simti? De ce? Pentru ca inveti sa traiesti cu ea. Ti-e dor sa nu-ti mai fie dor, dupa cum spune o poezie. Ti-e dor de ceva ce ai avut si acum nu mai ai si s-ar putea sa nu mai apara niciodata in viata ta.
Iubirea reala este greu de atins si de cunoscut, din ce in ce mai putini oameni reusesc sa o simta la adevarata intensitate.

Femeile par suferi mai mult tind sa cred ca barbatii isi exprima mai greu sentimentele si tocmai de aceasta lasa falsa impresie ca ei nu ar suferi la fel de mult. Se retrag intr-o lume a lor, se concentreaza asupra anumitor activitati si lupta cu propriul orgoliu pentru a depasi aceasta perioada a vetii destul de grea si de neinteles pentru ei.

Doctorii au ajuns la concluzia ca intr-adevar exista un sindrom al inimii frante sau al bolii din dragoste. Este un lucru real si este important sa fie recunoscut. Se intalnesc aceleasi simptome precum cele date de infarct desi nu este vorba de o astfel de problema.

Tine la ceea ce ai si nu te mai gandi la ce ar fi putut fi daca...nu a fost sa fie si asta e...

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri