Vedem atat de rar manifestari ale afectiunii intre persoane ce au depasit perioada adolescentei, incat ramanem intotdeauna surprinsi cand un cuplu nu uita sa isi arate iubirea.
Iubirea ne determina sa facem lucruri nebunesti, aparent lipsite de inteles. Iubirea poate transforma un om sau il poate distruge. Oare ne mai permitem luxul de a actiona pe baza sentimentelor, impulsurilor?

Traim in lumea lui "aici si acum". Cand sa mai avem timp si pentru dragoste? O relatie presupune investitii, rabdare, timp si noi am pierdut aceste resurse. O prietena imi spunea ca vrea sa il dea in judecata pe fostul partener. Judecata ei era simpla: a investit enorm in relatie, si-a daruit toate sperantele si visele, pentru ca el sa plece intr-un final si sa o lase secatuita. La fel cum ar putea sa isi dea in judecata un partener de afaceri, la fel si-ar fi dorit sa il poata pune in spatele gratiilor pe cel ce a intors spatele la ceea ce numai impreuna puteau sa cladeasc.

Iubirea nu a murit, asa cum s-a afirmat. Dovada vie este faptul ca noi nu am mai avea motiv sa traim fara acest nobil sentiment. In schimb, iubirea trage sa moara si suntem atat de ocupati incat nici nu i-am observat lipsa.

Elena Stefan
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri