26 Iulie 2013 publicat în Familie 3 share-uri

Chiar daca femeile se pot lauda cu o intuitie care de cele mai multe ori nu da gres, in cazul intelegerii "misterului masculin", mai avem inca foarte multe de aflat.

3. Ne-am saturat ca valoarea noastra sa fie masurabila doar in termeni de succes

Acesta este un aspect despre care majoritatea barbatilor nici nu va avea vocabular pentru a vorbi. Este o durere fara nume, un disconfort nerostit care ii macina pe multi barbati, asa cum femeile se simt prea mult definite din punct de vedere social doar de felul cum arata, de masura pe care o poarta… asa si barbatii au fost invatati sa creada ca ei conteaza doar daca au cariere de succes, doar daca castiga bine.

Cunoasteti replici amuzante de genul „Si ce daca este mic de inaltime daca portofelul lui cantareste bine”. Dar noi stim ca la un nivel mult mai profund, acestea nu sunt deloc glume. Din pacate, atractivitatea barbatilor este masurata in contributia lor financiara in sanul familiei, cat de multi bani pot sa produca si cat de bine isi pot ingriji, din acest punct de vedere, familiile. Ceea ce este cu adevarat epuizant.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Multi barbati sunt de-adreptul epuizati de faptul ca sunt vazuti ca niste portofele umblatoare. Multi simt ca oricat ar castiga, niciodata nu este de-ajuns. Multi isi petrec vietile rusinati, crezand ca valoarea lor sta doar in cat de mare le este contul in banca.

4. Barbatii adora sa fie complimentati

Spune-i unui barbat ca este dragut si sigur vei obtine atentia lui.
Majoritatea barbatilor nu aud acest compliment, lor nu li se spune ca sunt atragatori, pentru ca valoarea lor este cantarita doar in termeni de succes, cariere, un construct cultural pana la urma recent, caci in trecut corpul masculin era privit in aceeasi masura un obiect al frumusetii. Paradigma sexul tare – sexul frumos nu le este prielnica deci, nici barbatilor.

Ei adora sa li se spuna ca arata bine. Nu te astepta ca un barbat atragator sa constientizeze neaparat acest lucru, ne spune TheGoodMenProject.com. Barbatii chiar isi doresc sa fie apreciati si au nevoie de foarte multe cuvinte de apreciere.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

5. Si barbatii au nevoie de romantism!

Barbatii cred in iubire, in acel ceva care depaseste nivelul atractivitatii. Este vorba despre o esenta, care in final duce catre iubire. Si de asemenea, barbatii au nevoie de romantism. Adoram momentele romantice, sensibile, pline de poezie. Si mai ales, daca esti tu initiatoarea acestora.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri