M-am casatorit pentru bani cu un barbat ce merita sa fie iubit pentru ceea ce era cu adevarat. Nu am avut prieteni. Am gasit in el singurul meu prieten adevarat. Si iubit, si confident, si... totul. Stia ca imi doresc lux si confort, lui nu i-a greu sa mi le ofere, iar eu am putut sa le ofer mai departe familiei mele. A reusit sa imi cumpere pana si visurile.

Neadevarul pe care ti-l spui tie insati se va intoarce insa la un moment dat impotriva ta, imi reprosa cateodata constiinta. De parca ar fi stat cineva sa asculte de ea... Atata timp insa cat ceri ceva in schimbul iubirii tale, inseamna ca nu ti-ai depasit ego-ul. In viata nu conteaza doar iubirea, o intepam atunci cand iarasi nu ma lasa in pace. Nu am dorit niciodata iubirea adevarata pentru ca niciodata nu am reusit sa ma indepartez de imitatiile ei. Mi-am respectat sotul ca pe nimeni altul, insa nu l-am iubit asa cum as fi putut sa iubesc pe altul. Am trait intr-o lunga si frumoasa minciuna prelungita de iluzii, hranitoare de sperante, datatoare de viata si ucigatoare de suflete.

M-am casatorit pentru bani cu un barbat ce merita sa fie iubit pentru ceea ce era cu adevarat. Nu am avut prieteni. Am gasit in el singurul meu prieten adevarat. Si iubit, si confident, si... totul. Stia ca imi doresc lux si confort, lui nu i-a greu sa mi le ofere, iar eu am putut sa le ofer mai departe familiei mele. A reusit sa imi cumpere pana si visurile. Crezi ca fericirea poate fi cumparata, copilul meu imatur?, a fost cea mai dureroasa replica pe care mi-a adresat-o mama. Am vrut sa-i spun ca da, insa golul si tristetea din ochii parintilor, privirea pierduta pe care o vad uneori atunci cand ma uit in oglinda, ma contrazic cu vehementa. De ce eram nefericita, ma intreba el repetitiv, insa tacerea era unicul raspuns ce venea din partea mea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Nu stiam nici eu de ce. Doar imi asumasem consecintele propriilor greseli... Trebuia sa fiu fericita ca obtinusem ceea ce mi-am dorit. Dupa cativa ani de zile, a divortat de mine. El a dorit-o, nu mai suporta sa-mi citeasca nefericirea pe fata. Acum, spunea el, avea confirmarea ca nu o sa il iubesc niciodata. Nici nu am putut sa-i spun contrariul... Datorita lui, vietuiesc si acum in norme de lux si splendoare. A avut grija ca si dupa ce ne-am despartit, nimic sa nu-mi lipseasca din punct de vedere material. Lipsa oricarei griji materiale mi-a sporit insa increderea in mine. Am dorit sa ceva in viata mea care sa se datoreze doar meritelor mele. Am absolvit facultatea sefa de promotie, am obtinut o bursa in strainatate pentru a-mi sustine doctoratul, lucrez intr-un domeniu care ma fascineaza si intr-un colectiv in care ma simt apreciata si respectata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri