Dovezile de dragoste se acund de cele mai multe ori in cele mai obisnuite din situatii si de multe ori le trecem cu vederea. Cum ii spui partenerului tau ca il iubesti fara a te folosi de cuvinte? Iata cele 10 dovezi de iubire adevarata.

Il/o asculti si il/o sprijini atunci cand are nevoie

Ii esti acolo cand trebuie sa ia o decizie important, il/o sprijini atunci cand are nevoie, te bucuri de toate succesele ei/lui, esti umarul pe care plange atunci cand a gresit, esti confidentul/a lui/ei si ii cunosti cele mai mari secrete, esti persoana care ii da o lectie atunci cand crezi ca se afla pe drumul gresit, esti cel/cea care o/il lauda si il ridica la cer odata cu fiecare reusita... In alte cuvinte, ii esti alaturi la bine si la rau pentru ca asta face orice om care isi iubeste cu adevarat jumatatea.

Faci compromisuri

Tu vrei ca sambata aceasta sa pleci din oras dar el are treaba prin casa, tu vrei sa cumperi perdele albastre, iar ea vrea galbene, ea vrea sa mergeti la parintii ei de Paste, tu vrei la ai tai etc. Indiferent de care ar fi situatiile in care va aflati uneori, de dragul de a fi bine si de dragul ei/al lui faceti compromisuri. Poate uneori nici nu va dati seama de acest lucru

Mereu ai o poveste frumoasa despre el/ea

Asta vara am cunoscut un barbat care era casatorit de 28 de ani cu iubita lui din liceu. O iubea la fel de mult ca in tinerete si mereu imi vorbea frumos despre ea. In cele cateva luni cat am interactionat, nu cred ca a existat o zi in care sa nu imi povesteasca ceva frumos despre ea sau sa imi nu vorbeasca despre ea cu zambetul pe buze.

Stii cum sa tii aprinsa pasiunea si interesul

Mereu esti preocupat sa arati bine pentru partenerul tau, sa iti mai cumperi ceva frumos, te ingrijiesti in continuare ca in prima zi, ii faci cadouri mici, ii faci surprize, gasesti lucruri care ii plac etc.? acestea nu sunt decat o dovada vie a interesului pe care il ai fata de partenerul tau.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri