Ai sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii.

Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii. Fiecare invitatie este valabila pentru doua persoane. Saptamana aceasta poti castiga invitatii la filmul Dansul dragostei 2 (Step up 2).

Scurta prezentare a filmului

Nimic in viata nu i-a fost oferit fara lupta adolescentei de 16 ani, Kayla, in afara de talentul de a dansa. Dupa ce a fost abandonata de mama ei, a petrecut 7 ani in camine de copii pana cand, intr-un final, a fost adoptata de matusa ei, cu care nu avea nimic in comun in afara de un nume.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail in care sa ne spui de ce ti-ai dori sa vezi acest film.

Detalii concurs


Afla mai multe despre film citind cronica sa aici si apoi trimite-ne mail pe office@garbo.ro pana pe data de 17 martie sa ne spui de ce ti-ai dori sa mergi la film. Castigatorii vor fi anuntati pe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 24 martie. Ei vor putea merge la film, la CinemaPRO in perioada 24 - 31 martie 2008.

In aceasta saptamana, la cinematograful CinemaPRO, ruleaza filmul: 10.000 iChr. Pentru rezervari poti accesa acest link.

Castigatoarele concursului organizat saptamana trecuta sunt: Gabriela Radu, Peaha Mircea Alexandru si Ioana Ciobotaru. Acestia pot merge la film in perioada 17-20 martie, prezentand la ghiseu un act de identitate si mentionand ca au castigat cele doua invitatii la concursul organizat de Garbo.ro

Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri