Melancholia, filmul regizat de Lars von Trier, prezinta cea mai frumoasa catastrofa planetara din ultimii ani ai cinematografiei internationale. Sutherland a facut in Melancholia ceva mai mult decat catering.
"Desi am lucrat intotdeauna foarte mult, niciodata nu am simtit ca actoria a fost o munca extenuanta, pentru ca am lucrat tot timpul cu placere. Ma simt mai bine in perioadele in care lucrez decat in cele in care nu lucrez. Intrebati-o pe mama", afirma cu umor Sutherland.

Rezumand experienta extraordinara pe care a avut-o odata cu Melancholia, Kiefer Sutherland spune: Pentru mine, munca la acest film a fost ca o educatie. La 45 de ani, cu aproape 90 de filme de fictiune in palmares si 198 de episoade intr-un serial TV cu un succes enorm, sa afirmi acest lucru inseamna ca esti la fel de tanar, dar poate mult mai intelept decat la inceput.

Cel mai recent film al lui Lars von Trier, drama SF-apocaliptica Melancholia ruleaza de cateva zile in Romania. In rolurile principale: Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg si Kiefer Sutherland.

Lars von Trier este deopotriva cunoscut ca fiind unul dintre intemeietorii curentului avangardist Dogme 95, cat si ca unul dintre cei mai originali si controversati realizatori europeni de filme art house. Este detinatorul catorva premii internationale de prestigiu, printre care Palme dOr pentru Dancer In The Dark (2000), si Marele Premiu al Juriului pentru Breaking The Waves (1996) acordate de Festivalul International de Film de la Cannes.

Acesta este site-ul oficial al Filmului Melancholia.

Sursa material: Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri