12:09, 26 Septembrie 2011 publicat în Entertainment 32 share-uri

Atmosfera pe un stadion de fotbal din Turcia a fost una incredibila. Peste 42.000 de spectatori, femei si copii, au sustinut cu infocare echipa Fenerbache, in urma deciziei clubului de a nu permite accesul barbatilor in tribune, de teama violentelor. Momentul este considerat istoric.

Sefii clubului turcesc Fenerbache au gasit o metoda inedita pentru a evita violentele de pe stadion. La meciul Fenerbahce – Manisaspor care s-a desfasurat saptamana trecuta, a fost permis doar accesul femeilor si copiilor cu varsta sub 12 ani. Barbatii au avut interdictie pe stadion in urma violentelor care au fost comise la meciul cu Sahtior.

Stadionul Sukru Saracoglu a fost animat de 42.000 de spectatori, femei si copii, care i-au sustinut cu adoratie pe jucatorii de la Fenerbache. "O atmosfera cu adevarat superba!", dupa cum au scris mai apoi, toate publicatiile internationale, despre acest meci de fotbal.

Citeste si:
De ce este recomandat să mergi în fiecare an la medicul ginecolog? 
De ce este recomandat să...

Pe 20 septembrie, pentru prima data in istorie, la un meci de fotbal au asistat doar femei si copii, seara transformandu-se in magie, amintind de farmecul adevarat al partidelor de fotbal: suporteri inflacarti, fair-play si pasiune pentru acest joc.

Capitanul lui Fenerbahce, Alex de Sousa, a declarat: "Cu siguranta voi tine minte toata viata acest meci!". Partida ramane una de neuitat, in ciuda faptului ca scorul final a fost 1-1.

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...
Priviti imaginile inedite surprinse pe stadionul Sukru Saracoglu in seara meciului Fenerbahce – Manisaspor. Femei foarte frumoase si diverse si mai ales, fane adevarate. Ele au intonat toate imnurile echipei favorite:

Foto front: captura YouTube

Foto main: Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri