12:06, 17 Iunie 2011 publicat în Entertainment

Sambata, 18 iunie, sunteti invitati la Mansarda Carturesti Verona pentru lansarea unei colectii vestimentare ce nu dezbraca oamenii si natura.

Asociatia Reper 21 va invita sambata 18 iunie, incepand cu ora 18.00, la Mansarda Carturesti Verona, pentru lansarea conceptului vestimentar eco si creativ  'Chic & Ethic Manifesto'.

Hainele vorbesc despre personalitatea fiecaruia dintre noi, insa nu si despre cantitatile de deseuri textile pe care le generam anual, exploatarea prin munca si remuneratia precara a celor ce lucreaza in industrie sau despre milioanele de tone de apa si pesticide, insecticide si ierbicide necesare pentru cultivarea unor materii prime precum bumbacul.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate colectii vestimentare internationale ce aduc solutii creative la aceste probleme: vintage & recycled, din Grecia si Marea Britanie, lycra ecologica din Italia, colectie de bumbac organic din Turcia si matase naturala, Romania.

Citeste si:
Telemunca: 5 sfaturi esențiale pentru work from home 
Telemunca: 5 sfaturi...

'Chic & Ethic Manifesto’ va pune sub reflectoare:

  •  7 colectii vestimentare ce aduc solutii creative la aceste probleme: vintage & recycled (Grecia si Marea Britanie), in (Lituania si Polonia), lycra ecologica (Italia), bumbac organic (Turcia) si matase naturala (Romania);
  • o colectie de tricouri din bumbac organic ‘Chic & Ethic’ cu mesaje militante imbracate de reprezentanti ai ONG-urilor;
  • ateliere de creatie vestimentara si de accesorii alternative.

Un bufet slow food din Delta Dunarii va asigura imbinarea simturilor vizuale cu cele gustative.
 

Citeste si:
Peste 1,1 milioane de clienți și reduceri de până la 80% la...
Peste 1,1 milioane de clienți...

Vezi cine mai vine la eveniment.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri