Dance&Sports va avea loc in Parcul Tineretului, intrarea Sincai, iar in cadrul acestuia participantii vor putea invata peste 20 de stiluri de dans.

Sambata, 21 mai, ora 12:00 se da startul celui mai mare eveniment in aer liber dedicat dansului. Dance&Sports va avea loc in Parcul Tineretului, intrarea Sincai, iar in cadrul acestuia participantii vor putea invata peste 20 de stiluri de dans.

Cele mai cunoscute trupe din Bucuresti (cluburi, scoli de dans, instructori, dansatori profesionisti) vor prezenta programe artistice pentru publicul larg pe parcursul unei zile dedicate dansului. Fiind un eveniment interactiv, dupa fiecare reprezentatie, dansatorii vor invita publicul sa invete alaturi de ei cativa pasi de dans. Lectiile de dans se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, de la cei mai mici, pana la cei mai varstnici. Accesul la eveniment este liber.

Printre stilurile de dans pe care participantii le vor putea invata se numara: vals, tango, cha-cha, rumba, passo-doble, salsa, jive, belly dance, dans contemporan, zumba, balet, street dance, dansuri populare si irlandeze.

Kudika Tarot

Dance&Sports este organizat de Asociatia Sport pentru Viata, al carei presedinte onorific este Gabriela Szabo. La eveniment va fi prezenta si Diana Oprea, campioana mondiala la fitness, ce a pregatit si un program special pentru participanti.

Dance&Sports are si o importanta componenta sociala: la eveniment vor fi vandute materiale promotionale Sport pentru Viata, iar banii stransi vor fi folositi pentru sustinerea unor copii cu dizabilitati locomotorii, ce vor putea astfel participa la diferite competitii sportive dedicate lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri