Spectacolul "Scrisori pentru Mos Craciun" va avea loc la Opera Nationala Bucuresti, in doua reprezentatii, pe 20 si pe 21 decembrie, ora 18:30.
Pentru al patrulea an consecutiv, Coca-Cola Romania isi propune sa reinvie Povestea Craciunului in sufletele celor mici si celor mari.
Dupa aprinderea luminilor din bradul de Craciun Coca-Cola din fata Operei Nationale Bucuresti, cel de-al doilea moment magic din cadrul programului De Craciun Coca-Cola alaturi de tine il reprezinta spectacolul „Scrisori pentru Mos Craciun”. Spectacolul va avea loc la Opera Nationala Bucuresti, in doua reprezentatii, pe 20 si pe 21 decembrie, ora 18:30.
Elfi, zane, papusi si, bineinteles, Mos Craciun sunt cei care vor aduce Povestea Craciunului sub privirile si in sufletele spectatorilor - prin cantec, dans si joc actoricesc. Si la final, asa cum se intampla in preajma Craciunului, toti copiii prezenti vor primi cadouri din partea Mosului. Pe langa ei, si copiii de la Centrul de Recuperare Neuromotorie „Marin Pazon” din Bucuresti vor primi cadouri de la Mos, deoarece fondurile colectate in urma vanzarii biletelor la spectacol vor fi donate integral Centrului.
Biletele se pot cumpara de la Casieria Operei Nationale, sau on-line, pe www.bilete.ro.
Deja traditie, cei care vor cumpara bilete la spectacolul de Craciun sunt invitati sa fie ei insisi Mos Craciun si sa aduca la spectacolul “Scrisori pentru Mos Craciun” cate o jucarie care va fi daruita copiilor din Orfelinate.
„In fiecare an ne-am bucurat ca oamenii au raspuns cu drag si in numar foarte mare initiativei noastre. Acest lucru ne incurajeaza sa credem ca spectacolul organizat de Coca-Cola la Opera Nationala Bucuresti a devenit o traditie, un moment asteptat de toti cei care daruiesc din suflet aducand speranta si zambete in inimile celor mici ”, a spus Cristina Biciila, Coordonator Comunicare Coca-Cola Romania.
Actorii spectacolului de anul acesta sunt George Ivascu, Anca Turcasiu, Mihai Persa, corul Bim Bam si Baletul de copii Studio M al Operei Nationale Bucuresti.
Maestrii din spatele cortinei sunt Gelu Colceag - regie, Carmen Croitoru - scenariu si Roxana Colceag - coregrafie.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri