Ai sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO, la filmul saptamanii.
Ai sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii. Fiecare invitatie este valabila pentru doua persoane. Saptamana aceasta poti castiga invitatii la filmul Busola de aur.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail in care sa ne spui cu cine ti-ai dori sa vezi acest film si de ce.
Scurta prezentare a filmului
Nicole Kidman si Craig David sunt din nou impreuna pe marile ecrane intr-o poveste cu lumi paralele, vrajitoare care domnesc peste cerurile nordice si un obiect fermecat, Busola de Aur (Golden Compass). Destinul omenirii se afla in mainile unui copil de 12 ani.

Detalii concurs
Afla mai multe despre film citind cronica sa aici si apoi trimite-ne mail pe office@garbo.ro pana pe data de 9 decembrie sa ne spui cu cine ai dori sa mergi la film si de ce ai ales acea persoana. Castigatorii vor fi anuntati pe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 14 decembrie. Ei vor putea merge la film, la CinemaPRO in perioada 17-20 decembrie 2007.
In aceasta saptamana, la cinematograful CinemaPRO, ruleaza filmul: Imperiul Magic al domnului Magorium. Pentru rezervari poti accesa acest link.

Norocoasele castigatoare ale concursului ce a avut loc in cursul saptamanii trecute sunt: Elena Nicodin, Marilena Ganea si Raluca Uluiteanu. Castigatoarele pot merge la film in perioada 10-13 decembrie 2007 si pot lua bilet direct prezentand actul de identitate.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri