Annette Bening va fi unul dintre prezentatorii celei de-a 83-a editii a ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, au anuntat producatorii Bruce Cohen si Don Mischer.

Comunicat de presa

Annette Bening va fi unul dintre prezentatorii celei de-a 83-a editii a ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, au anuntat producatorii Bruce Cohen si Don Mischer.

Ea se alatura lui Robert Downey Jr., Halle Berry, Jeff Bridges, Sandra Bullock, Marisa Tomei, Oprah Winfrey si Hugh Jackman, ceilalti prezentatori anuntati pana acum, dupa cum scrie Hollywood Reporter.

Actrita a fost nominalizata in ianuarie la Premiile Academiei pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, dupa ce la inceputul anului primise Globul de Aur pentru cea mai buna actrita de comedie, pentru rolul din The Kids are All Right/Copiii sunt bine mersi. Nominalizata pentru a patra oara la Oscar, actrita joaca aici rolul lui Nic, o mama rationala, echilibrata, inteligenta, o doctorita care incearca sa isi creasca cei doi copii-adolescenti cat mai corect, impreuna cu Jules (Julianne Moore), alaturi de care si-a intemeiat o famile cu ajutorul unui donator de sperma (Mark Ruffalo).

Regizat de Lisa Cholodenko, ea insasi parte a unui cuplu format din doua mame, in viata reala, lungmetrajul a primit patru nominalizari la Oscar, a castigat recent Globul de Aur pentru cel mai bun film de comedie si a fost revelatia festivalului Sundance de anul acesta - cel mai apreciat festival international de film independent.

Doi copii, doua mame, un singur tata: o familie neconventionala, cu probleme neobisnuite. Nic (Annette Bening) si Jules (Julianne Moore) formeaza un cuplu si au, prin inseminare artificiala, doi copii: Joni (Mia Wasikowska) si Laser (Josh Hutcherson). Ani mai tarziu, copiii, acum adolescenti, isi cauta "tatal biologic" si il cunosc pe Paul (Mark Ruffalo), genul de tata care fascineaza orice adolescent. Il implica in viata lor, iar consecintele sunt neasteptate pentru toti. Un capitol nou se deschide pe nepregatite in viața celor patru, capitol in care legaturile de familie sunt definite, re-definite si apoi re-re-definite...

"Totul pleaca de la scenariu, spune Annete Bening. Pentru mine, The Kids Are All Right/Copiii sunt bine mersi este o poveste excelenta si zguduitoare despre o familie care trece prin ceea ce trec foarte multe familii, incercari care ne sunt cunoscute si care fac parte din experienta noastra, a tuturor. Este foarte mult suflet in povestea asta, si nu e nimic dulceag sau prea serios. Altfel, ar fi plictistoare", adauga actrita.

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar va avea loc in 27 februarie 2011 la Kodak Theatre din Hollywood si va fi prezentata de Anne Hathaway si James Franco. Comedia "The Kids are All Right"/"Copiii sunt bine mersi" va rula in cinematografele din Romania din 11 februarie 2011.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri