Fie ca este vorba despre un joc de cuplu care va va aduce aproape, fie ca vreti sa sarbatoriti cu sampanie si ciocolata o seara speciala a indragostitilor, la Valentine's Day Fair vei gasi darul perfect.

Un dar vorbeste intotdeauna despre ceea ce simti si uneori o poate face mai bine decat toate cuvintele.

Valentine's Day Fair, deschis intre 9 si 14 februarie la Galeria Dalles din Bucuresti, este locul unde gasesti inspiratia pentru a exprima cele mai frumoase ganduri si emotii fata de persoana aceea unica si speciala din viata ta.

Fie ca este vorba despre un joc de cuplu, care va va aduce aproape, fie ca vreti sa sarbatoriti cu sampanie si ciocolata o seara speciala a indragostitilor, aici vei gasi darul perfect.

Daca partenerul tau apreciaza arta, decoratiunile pretioase, lucrate dupa metoda tiffany, mastile venetiene sau accesoriile provensale sunt ceea ce trebuie sa cauti la Valentine's Day Fair.

Bijuteriile si lumarile lucrate manual, cu arome si forme originale, pot face si ele o seara frumoasa, mai ales daca le sunt asortate si creatii dulci, din martipan sau pastiaj.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Daca v-ati propus sa va faceti partenerul sa se simta unic, va asteaptam la targul de la Dalles si cu creatii hand made ale mai multor artisti plastici sau accesorii si pielarie purtand amprenta zonelor din care provin: India, Peru, Marea Britanie.

Iar daca ati decis ca seara de Valentine's sa fie una nonconformista, va puteti lua de mana iubita pentru o vizita la Valentine's Day Fair, ca sa va alegeti impreuna cate o pereche de happy socks, care va va pastra zambetul pe buzele toata seara.

O seara romantica poate insemna, desigur, si o scurta evadare din oras, intr-un loc nou. Daca intentionati sa ii faceti o surpriza, iar darul vostru sa fie timp de calitate petrecut impreuna, la Valentine's Day Fair veti gasi si aceasta varianta de cadou, cumparand un pachet de week-end special pregatit pentru aceasta ocazie.

Valentine's Day Fair se deschide miercuri, 9 februarie, si dureaza 6 zile, pana pe 14 februarie, cu un program de vizitare zilnic intre orele 10.00 si 20.00


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri