In lumea asta sufocata de un concept al frumusetii prost intelese, persoanele in varsta pare ca nu isi gasesc locul, fiindca pe undeva, frumusetea se confunda cu tineretea. Si oricum, in afara de aspectul asta exterior, pare ca nu mai conteaza nimic. Oare?????

Prima ei reprezentatie s-a desfasurat la Festivalul de Film de la Cannes din 2009, in fata unei audiente selecte din care faceau parte, printre altii, Mariah Carey si Lenny Kravitz. Ruth Flowers si-a lansat primul single “Still Rocking”, in iulie 2010 si nu are deloc planuri de pensionare!

Prin aceasta poveste, vreau sa va transmit ca SE POATE! Nu spun ca orice femeie trebuie sa isi faca planul de a cuceri scena muzicala chiar si la 70 de ani, dar spun ca varsta nu trebuie sa fie absolut niciun impediment pentru a fi tu, pentru a face tot ceea ce visezi. Visurile nu sunt doar pentru tineri! E adevarat ca societatea este extrem de cruda in privinta normelor pe care le impune in diversele sale etape, dar asta nu inseamna ca banalul nu poate fi surmontat!

Iar astfel de personaje, cum este DJ-ita Ruth Flowers, pentru ca au curajul sa sparga tiparele ajung sa fie asimilate, luate drept model, pentru ca mai apoi, ceea ce parea anormal sa se transforme in normal. Daca ne gandim la Ruth Flowers ca la un fenomen, ea este poate, unul dintre cele mai pozitive mesaje culturale create in ultima perioada, pentru ca prin imaginea ei, ea vorbeste despre adevarata “tinerete vesnica” si despre faptul ca oamenii "in varsta" exista si sunt extraordinari.

Si va spun cu mana pe inima, asemeni multor tineri care o adora, ca  mi-ar placea sa am o bunica atat de…. COOL ( imi permiteti sa folosesc cuvantul in contextul asta?

) si ca mi-ar placea sa imi traiesc viata de la 70 si peste, cu la fel de multa dragoste si optimism!

P.S. Va sugerez sa consultati si pagina de Facebook Fan a lui Ruth Flowers, unde veti gasi mai multe informatii interesante despre ea si unde ii puteti citi mesajele. De asemenea, ca tot incepusem discutia pornind de la moda, de ce nu, sa gasiti cateva idei  de fashion printre fotografiile DJ-itei (asta doar pentru cele mai curajoase, fiindca Ruth combina intr-o maniera extrem de originala, haine tineresti, foarte electro, care ii vin de altfel foarte bine)

Foto front si main: By oneinchpunch /Shutterstock

de Jullie S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri