Pornind de la premisa ca fiecare dintre noi joaca mai multe roluri in viata de zi cu zi, ajungem usor la concluzia ca este necesar sa invatam sa fim eficienti in fiecare sceneta jucata. Abilitatea de a transmite propriile emotii, de a empatiza, de a stabili punti de legatura cu cei din jur se poate dezvolta prin intermediul exercitiilor realizate de actorii profesionisti.

Modulele au fost concepute ca un intreg menit sa antreneze si sa puna in evidenta cei trei mijlocitori ai comunicarii. Astfel, pe parcursul celor doua luni vei parcurge pe rand etapele “Redescopera-ti vocea”, “Stimuleaza-ti creativitatea”si “Cunoaste-ti corpul”.

Redescopera-ti vocea

Mesajul pe care doresti sa il transmiti celor din jur depinde de abilitatea de comunica verbal. Tonalitatea, calitatea vocii, intonatia sunt aproape la fel de importante ca mesajul transmis. Dezvoltandu-ti vocea prin exercitii specifice, te vei face mai usor auzit, iar data viitoare cand sustii o prezentare, participi la o discutie sau la o intalnire, negociezi sau inchei un contract, te vei simti mult mai increzator.

Cunoaste-ti corpul

Cuvintele nu reusesc intotdeauna sa transpuna cu adevarat trairile noastre, iar corpul te poate ajuta sa intaresti mesajul transmis. Prin Atelierul de cunoastere vei explora intregul potential al corpului tau. Exercitiile te vor ajuta sa controlezi reactiile corpului tau si vor pune in acord trupul, vocea si emotiile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Stimuleaza-ti creativitatea

Creativitatea are nevoie de un teren fertil pentru a se putea dezvolta. Trebuie sa inveti sa te relaxezi, sa te eliberezi, sa te cunosti. Exercitiile din cadrul acestui modul au ca scop final obtinerea libertatii interioare, depasirea blocajelor existente, fara de care nu putem fi creativi. Creativitatea presupune maleabilitate interioara, eliberare, care pot fi redobandite prin exercitii specifice artei actorului.

De ce ai nevoie de Atelier

Intr-o societate in care interactiunea sociala si profesionala determina in timp o anumita schema de comunicare, fiecare dintre noi trebuie sa detina aptitudinile necesare pentru o buna prezentare a sa in lume. De cele mai multe ori, problemele de comunicare intalnite in relatia cu ceilalti, blocajele resimtite in viata personala si profesionala sunt simple efecte ale unei comunicari defectuoase cu noi insine.

Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri