Umbre venetiene, un spectacol al culorii si al metamorfozei

12:11, 2 Noiembrie 2010 publicat în Entertainment

Anomimatul conferit de masca ne metamorfozeaza in personaje fascinante, in actori care au roluri extraordinare. Astfel, se creeaza un spatiu atemporal, dominat de pofte, senzualitate si erotism, un refugiu al instinctelor primare.

Pictorita Emilia Marinescu expune la Villa Rodizio, marti 23 noiembrie, incepand cu orele 19:00, o serie de lucrari cu o tematica destul de rar intalnita in pictura romaneasca, masca venetiana.

Mastile carnavalului sunt metaforic numite “Umbre Venetiene”, ele reusind sa identifice pasiuni salbatice, iubiri de o zi, de o noapte, doruri ascunse sub un acoperis de gheata dincolo de care nu exista decat un infinit.

Citeste si:
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există...
Pot fi obligați părinții...

Misterul unui chip ascuns ne provoaca fiori, senzatii si trairi pe care nu le putem controla, stari pe care le descoperim treptat.

Ea este frontiera depasirii propriilor noastre limite si simturi.

Anomimatul conferit de masca ne metamorfozeaza in personaje fascinante, in actori care au roluri extraordinare de conti si contese, inchizitori, marchize, arlechini, artisti, dogi si curtezane. Astfel, se creeaza un spatiu atemporal, dominat de pofte, senzualitate si erotism, un refugiu al instinctelor primare.

Citeste si:
Masca HOMEMADE pentru păr tern și vârfuri despicate – cu ulei de...
Masca HOMEMADE pentru păr...

Dorinta de manifestare a caracterului dual al fiintei umane, situate mereu la limita dintre sacru si profan, se oglindeste în notiunea de masca. Masca are o identitate mistica, inzestrata cu puteri supranaturale, referindu-se la un timp de mult apus, atunci cand a aparut initial, inca din Antichitate.

Accentele de cvartet clasic, bodypainting-ul, cele peste 30 de tablouri, toate vor intregi atmosfera unei seri unice, a unei experiente de neegalat.

In premiera pentru o expozitie de pictura, vor fi expuse lucrari de arta plastica cu forme atipice ale ramelor,acestea fiind proiectate chiar de artista. Insa marea surpriza a serii o reprezinta tablourile reversibile...

Expozitia va ramane pe simeze pana pe data de 6 decembrie 2010.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri