In schimbul unei carti vechi primesti un cupon de reducere de 20% din pretul recomandat de editura, pentru o carte noua.

Comunicat de presa

La Diverta, “Dai carte, ai parte!”, de discounturi de 20% la toate cartile editurilor partenere.

Campania “Dai carte, ai parte!” a inregistrat un succes surprinzator, iar incepand cu aceasta saptamana se extinde la nivel national. In schimbul unei carti vechi primesti un cupon de reducere de 20% din pretul recomandat de editura, pentru o carte noua.

Dai carte, ai parte! - se desfasoara pana la sfarsitul lunii octombrie, iar cartile care se vor dona urmeaza sa fie directionate catre bibliotecile unor scoli din orasele in care se desfasoara campania, cat si catre centre de copii si batrani. Voucherele nu se cumuleaza pentru achizitia unui titlu si pot sa fie folosite in termen de 15 zile de la acordare.

A fost o surpriza placuta pentru noi sa avem un succes al campaniei peste asteptarile noastre. Am primit cereri de la bibliotecile din tara pentru a le dona carti, avand in vedere fondul de carte, cat si bugetul restrans de care dispun. O vom face in limita numarului de carti pe care urmeaza sa le primim in cadrul campaniei pe care o extindem la nivel national. In acelasi timp, campania doreste sa incurajeze piata de carte.” – Amalia Buliga – CEO Diverta

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun!

Editurile care participa la campania sunt: Grup Editorial Corint, House of Guides, Trei, Humanitas, Curtea Veche, Nemira, Art, Pandora M, Injoy Books.

Campania se desfasoara pana pe 31 octombrie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri