Lady Gaga a cucerit toate spatiile. Deschizi televizorul: Lady Gaga canta Alejandro, esti in autobuz si cuiva ii suna telefonul pe un hit al artistei, in fata blocului fetitele fredoneaza cantecele ei, pe strada vezi un tanar care ii poarta chipul pe tricou. Ai inceput sa o urasti, nu e asa?

Daca nu intelegi isteria creata in jurul acestei artiste excentrice, atunci poate ca ar trebui sa te opresti un pic si sa rezervi ingaduinta “fenomenului Lady Gaga”. Artista este considerate noua Printesa a muzicii POP in lumea starurilor. Albumul ei de debut a continut 4 hituri care au ocupat locul 1 in clasamentul muzical, fapt fara precedent. A compus hit-uri pentru Britney Spears si Pussycat Dolls, albumele ei se vand cu milioanele si este prima artista care a inregistrat, de una singura, un miliard de accesari pe YouTube. A castigat doua Grammy-uri iar acum detine 13 nominalizari la Premiile MTV. Cine este deci, aceasta extraterestra?!

Influenta ei este comparata cu cea a Madonnei sau a lui Michael Jackson. Dar Lady Gaga duce ceea ce au facut acesti monstri sacri ai lumii spectacolului, la cote nemaiatinse pana acum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Impartaseam mari rezerve in privinta artistei. In primul rand ma exasperau refrenele atat de simpliste din cantecele ei si subiectele pe care le consideram “usoare”; cred ca vroiam de asemenea sa ma detasez de ideea de a agrea ceva ce place altor cateva zeci/ sute de milioane de oameni.

Pana intr-o zi cand, sub presiunea aparitiilor "exasperante" ale lui Lady Gaga, m-am oprit pentru a studia la propriu, “problema”. Asadar, descoperind mii de informatii despre "revelatia momentului", nu ma puteam opri din exclamatii! Dintr-o starleta banala, Lady Gaga a devenit un personaj care merita toata atentia. De ce?

1. In primul rand, spre deosebire de alte vedete promovate prin intermediul Industriei mediatice, Lady Gaga nu s-a "trezit" fara sa isi dea seama cu un succes neasteptat; ea stie foarte bine ce face, iar ceea ce vedem noi este parte a unui proiect foarte amplu si gandit pe termen lung, prin care artista vrea sa zguduie din temelii scena deja devenita clasica a Pop-ului. “Exista un guvern muzical care decide ce vom auzi si vom asculta. Vreau sa fac parte din acel guvern”, spune ea in numeroase ocazii.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

2. Lady Gaga este o adevarata muziciana, nimeni nu poate contesta acest lucru. Inainte de a atinge cotele succesului mondial, ea era cunoscuta prin barurile de Jazz ale New York-ului. Sa lasam inregistrarile video sa vorbeasca:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri