Gotan Project i-am asteptat mult, ii iubesc. Desi am ascultat innebunita Gotan Project vreme indelungata, niciodata nu am simtit muzica lor atit de vie, plina de forta si sensibilitate. Gotan Project live sint extraordinari! Muzica lor a vibrat pina la cele mai ascunse celule ale corpului. Am simtit cum imi curge tango-ul prin vene.

Philippe Cohen Solal, Eduardo Makaroff si Christoph H. Müller sint muzicieni desavirsiti. Este incredibil felul in care tango-ul traditional, muzica pianului, viorile, vocea cintaretei si versurile care spun povesti din Buenos Aires pot sa intre in perfect acord cu muzica electronica sau cu hip-hop-ul“. Am rostit aceste cuvinte dupa concertul Gotan Project din Romania acare a avut loc in anul 2008 si, din fericire, trupa iubitoare de tango revine in Romania pentru un nou concert la Sala Palatului, in data de 25 iunie.

Gotan Project tin sus stindardul del Nuevo Tango in secolul 21, unde influentele de jazz, raggae, jive sau salsa sporesc aroma imbatatoare a tangoului de soi bun. Gotan Project raman fideli acusticului, instrumentelor traditionale din trecut, pe care reusesc cu mare succes sa le combine cu beat-urile prezentului si cu accentele electronice. Totul se leaga fericit intr-un intreg, propunand tangoul spre consum unei noi generatii. Si pot sa spun ca muzica lor este de-a dreptul seducatoare.

Trupa va sosi la Bucuresti din Istanbul, si va pleca catre urmatoarea destinatie pe harta turneului lor, Ljubljana, in Slovenia, unde sunt asteptati sa sustina un show pe 27 iunie. La inceputul lunii iunie, Gotan Project au anuntat prelungirea turneului lor in America de Nord, cu date in New York, Los Angeles si San Francisco.

Gotan Project au in spate 11 ani de cariera si peste 2 milioane de albume vandute, iar muzica lor este nelipsita din play-listul oricarei cafenele sau local care se respecta. Spectacolul din Capitala este inclus in turneul european de promovare al ultimului album semnat de Gotan Project, „Tango 3.0”, lansat pe piata la inceputul acestui an. Albumul "Tango 3.0" este distribuit exclusiv in Romania de A&A Records/Warner Music Licensee si poate fi gasit in magazinele de specialitate.

J.S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri