Supernanny - Irina Petrea a scris o carte pentru toti cei care doresc sa inteleaga mai bine relatiile dintre parinti si copii.
Supernanny - Irina Petrea a scris o carte pentru toti cei care doresc sa inteleaga mai bine relatiile dintre parinti si copii. Fie c vrei s ii inelegi mai bine propria copilrie, fie c te pregteti s ai un copil, fie c eti deja printe aceast carte ii ofer strategii simple pentru probleme ce-i par dificile. Plin de sfaturi, soluii i exemple, acest volum este rezultatul unei bogate experiene de lucru cu copiii i prinii i a fost scris din dorina de a aduce mai mult armonie in viaa tuturor. Nu e o carte pentru minte, ci una pentru suflet. Cred cu toat convingerea c fiecare dintre noi este rezultatul propriei copilrii... - Irina Petrea Cand a acceptat s devin Supernanny - guvernanta ideal, in reality show-ul omonim difuzat de Prima TV, pentru Irina Petrea cel mai mult a cantrit dorina de a veni in sprijinul copiilor i al prinilor. Cu toii tim c o relaie defectuoas intre printe i copil, le amrte i, de multe ori, chiar otrvete viaa, pe moment, dar i pe termen lung, in loc s aduc, de ambele pri, bucurie, dragoste, implinire i mulumire, aa cum ar trebui. De aceea, aceast carte nu trebuie s lipseasc din casa nimnui care crede c educaia se face din inim. IRINA PETREA e cunoscut publicului larg mai ales in postura de Supernanny, protagonista reality show-ului sus-menionat, cu acelai titlu, difuzat de Televiziunea Prima TV, dar i datorit numeroaselor articole publicate in reviste mondene. Recent, s-a alturat Organizaiei Salvai Copiii Romania in campania impotriva violenei asupra copiilor. A lucrat ca realizator i productor de emisiuni de televiziune, scenarist, traductor, director de relaii publice i profesor de limba i literatura englez. Editura: Trei
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri