Zilele lungi si blânde ale lunii mai sunt perfecte pentru a te bucura de noutățile Disney+ !

Comunicat de presă

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Zilele lungi si blânde ale lunii mai sunt perfecte pentru a te bucura de noutățile Disney+ !

Shardlake, serialul mult așteptat este disponibil de la începutul lunii. Cu acțiune plasată în 1536, această poveste cu crime și mister se bazează pe romanele istorice ale lui C.J. Sansom și îl prezintă pe avocatul Matthew Shardlake trimis să investigheze o moarte suspectă la mănăstirea izolată din Scarnsea.

Serialul The Kardashians revine cu sezonul 5 luna aceasta, aduncand si mai multă iubire, râsete, modă și povești de familie – nu vrei sa ratezi o secundă!

Luna mai la Disney+ este și despre muzică – două noi documentare ajung pe serviciul de streaming. Camden prezintă numeroase legende ale muzicii spunându-și poveștile despre cum acest loc special din Londra le-a impulsionat carierele. The Beach Boys oferă acces fără precedent la câțiva dintre cei mai îndrăgiți muzicieni din lume.

Căutați soluții să îi distrați pe cei mici? Sezonul 2 din animația Chip și Dale: Viață în Parc este disponibil începând din această lună.

Au premiera de asemenea episoade noi din sezon 3 al premiatului sitcom Școala Abbott.

Toate acestea + multe altele la prețul de 36.99 Lei pe lună

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul transmiterii acestui newsletter.

STRĂINI CU TOȚII

24 Aprilie

Doar pe Disney+

O poveste emoționantă despre dragoste, familie și fantomele trecutului nostru. Când Adam se întâlnește cu un vecin misterios, acesta îi trezește lucruri pe care le blocase de mult timp. În curând, este atras înapoi în casa copilăriei sale, unde părinții săi par să trăiască, la 30 de ani după ce au murit...

DOCTOR WHO

SERIAL ORIGINAL

11 Mai

3 episoade noi, premieră săptămânală

Doctorul și Ruby Sunday, însoțitoarea lui, călătoresc în timp și spațiu, trăind aventuri ce pornesc din perioada Regenței din Anglia până în lumi din viitor sfâșiate de război. De-a lungul aventurilor lor cu TARDIS - o navă ce călătorește în timp, în forma unei cabine telefonice a poliției - cei doi întâlnesc prieteni incredibili și dușmani periculoși, printre care un monstru înfricoșător și cel mai puternic dușman al Doctorului de până acum.

SHARDLAKE

SERIAL ORIGINAL

Toate episoadele

Este anul 1536. Viața avocatului Matthew Shardlake este dată peste cap când Thomas Cromwell îl trimite să investigheze o moarte suspectă la o mănăstire izolată din Scarnsea. Înșelătoria, minciunile și corupția sunt la ele acasă și curând devine clar că omorul nu este primul. Shardlake este atras într-o urzeală de amăgiri care îi pun în pericol nu doar integritatea, ci și viața. Captivanta poveste de mister are la bază îndrăgita serie de romane polițiste tudoriene a autorului CJ Sansom.

THE KARDASHIANS

Sezonul 5

SERIAL ORIGINAL

23 Mai

Un episod nou pe săptămână

Credeai că viața nu poate fi mai intensă în familia Kardashian – Jenner? De la filmări pentru marele ecran la fericirea de a avea copii, familia continuă să sfideze toate așteptările. Camerele de luat vederi rămân aproape de Kourtney, Kim, Khloé, Kendall și Kylie surprinzând dinamica controversată a surorilor, sub privirea vigilenta al mamei lor, Kris.

RAZBOIUL STELELOR: POVEȘTILE IMPERIULUI

STAR WARS: TALES OF THE EMPIRE

SERIAL ORIGINAL

4 Mai

Toate episoadele

Pe parcursul a șase episoade, puteți urmări o călătorie în teribilul Imperiu Galactic văzut prin ochii a două războinice pe drumuri divergente, în ere diferite. După ce a pierdut totul, tânăra Morgan Elsbeth navighează în lumea imperială în plină expansiune în căutarea răzbunării, în timp ce fosta Jedi Barriss Offee face ce trebuie pentru a supraviețui într-o perioadă a schimbărilor rapide din galaxie. Alegerile pe care le vor face le vor defini destinele.

CAMDEN

SERIAL ORIGINAL

Disponibil in mai

Toate episoadele

Plasat în inima lumii muzicale din Londra, Camden dezvăluie poveștile neștiute ale unor artiști faimoși din întreaga lume și cum acest colt al metropolei le-a influențat viața și cariera. Cu ajutorul arhivelor, al documentarelor și al interviurilor vom naviga prin istoria bogată a cartierului Camden. Vom asculta muzicieni renumiți retrăind viața de aici; de la primele recitaluri la concerte cu casa închisă, părțile bune și mai puțin bune ale nopților în oraș și tinerețea când descopereau muzica.

ȘCOALA ABBOTT

ABBOTT ELEMENTARY
Sezonul 3 (Prima parte)

8 Mai

Toate episoadele

O comedie a cărei acțiune umărește dinamica unui grup de profesori dedicați și pasionați – și o directoare ușor insensibilă – care navighează prin sistemul public de educație din Philadelphia. În ciuda barierelor pe care le întâmpină, sunt hotărâți să își ajute elevii să reușească în viață și, chiar dacă acești profesori incredibili sunt în inferioritate numerică și subfinanțați, iubesc ceea ce fac, deși nu le place atitudinea deloc ideală a districtului școlar în privința educației copiilor.

9-1-1

Sezonul 7

SERIAL ORIGINAL

8 Mai Un episod nou pe săptămână

Ryan Murphy, Brad Falchuk și Tim Minear reimaginează drama procedurală în producția „9-1-1”. Acest serial explorează experiențele intense ale primilor respondenți—polițiști, pompieri și dispeceri—care sunt aruncați în cele mai înspăimântătoare, șocante și palpitante situații. Ei trebuie să găsească un echilibru între salvarea celor care se află în cea mai vulnerabilă stare și soluționarea problemelor din propria viață. Serialul este inspirat din experiențele reale și extrem de tensionate ale primilor respondenți, care se confruntă în mod regulat cu situații năucitoare, adesea imprevizibile, intense și totodată înălțătoare.

BALUL DE ABSOLVIRE - PROM DATES

3 Mai Exclusiv pe Disney+

Filmul le urmărește pe cele mai bune prietene, Jess și Hannah, care au făcut un pact la 13 ani să aibă un bal de absolvire perfect. În ciuda schimbărilor iminente pe care le va aduce facultatea în următorii patru ani, cele două sunt hotărâte să își onoreze pactul. Dar, cu doar 24 de ore înainte de marele eveniment, totul se destramă atunci când fiecare se desparte de partenerul său. Le rămâne o singură noapte pentru a-și găsi noi parteneri și a-și împlini fanteziile din școala generală.

Știai că?

  • Toții fanii de animații la apel! Sezonul 4 din animația The Great North este disponibil pe Disney+ din 1 mai.
  • Disney+ plin de personalități muzicale. După Taylor Swift și Bon Jovi, Disney+ prezintă The Beatles: Let It Be (8 mai), un documentar original din 1970 despre The Beatles, restaurat meticulos de echipa lui Peter Jackson de la Park Road Post Production. Urmează Queen Rock Montreal (15 mai), un film muzical de calitate IMAX care surprinde emblematica trupă rock la apogeul concertelor sale și, nu în ultimul rând, abonații vor avea parte de un nou documentar, The Beach Boys (24 mai), care celebrează legendarul grup care a revoluționat muzica pop, al cărui sunet armonios a personificat visul californian și a captivat fanii timp de generații întregi.
  • Pe 15 mai, vor fi lansate 4 noi episoade din cel de-al 35-lea sezon al serialului The Simpsons. În aceeași zi, are loc premiera celui de-al zecelea episod din X-Men 97'.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri