Charleston si Foxtrot, rochii franjurate, proiectii cu imagini de pe vremea "Micului Paris" si multa eleganta... doar cateva dintre momentele speciale ale evenimentului.

Organizat de Fundatia Calea Victoriei, Balul va avea loc pe 27 mai, incepand cu ora 20.00, la Cercul Militar National, potrivit Infodance.ro.

Evenimentul ne propune atat o calatorie in timp, cat si o prezentare a istoriei bogate si frumusetii arhitecturale din perioada interbelica. Mesajul este de a atrage atentia asupra acestor valori, aflate in pericol ca urmare a lipsei de spirit civic.

Din programul serii:

-muzica live din perioada interbelica: foxtrot, charleston, tango si vals, precum si melodii celebre din anii 20-30.

-spectacole de dans: atmosfera va fi animata de catre coregrafi, dansatori si actori, care vor invita publicul sa incerce dansurile acelor vremuri.

-proiectii cu imagini: fotografii vechi si noi, gravuri si tablouri ce infatiseaza patrimoniului arhitectonic valoros al Capitalei.

Pentru a intra in atmosfera perioadei interbelice, invitatii sunt rugati sa poarte costumatii ce amintesc de elegantele timpuri ale Bucurestiului de altadata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Mai multe detalii despre eveniment pe Infodance.ro. (via 9am.ro)

Sursa foto main: Wikiemedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri