O carte despre iubire semnata de Alice Nastase si Aurora Liiceanu.

Luna aceasta a aparut in colectia Damen Tango a Editurii Nemira o carte in care cuvintele si ideile se asaza de la sine pe tarimul niciodata explorat indeajuns, care se afla dincolo de bine, dincoace de rau.

O carte despre iubire semnata de Alice Nastase si Aurora Liiceanu.""Am cautat alte si alte senzatii. Am fugit de acasa pretinzand libertate. Am sarutat fara noima. Am imbratisat fara rost. Dar m-am intors, de fiecare data, spasita, la cel pe care il iubeam." (Alice Nastase)

"Am desprins o bucata de viata, dintr-o istorie pe care am traversat-o, cumva, impreuna, si am asezat-o intr-o carte. Am pus unul linga altul texte ale noastre mai vechi, care au vazut deja lumina tiparului, dar si texte noi, care tinjesc dupa prima lectura. Am rescris istorii de dragoste traite sau inventate, asezindu-le printre povestile noastre despre iubire si despre dezamagirea care desparte, atit de dureros, atit de des, barbatii de femei." Aurora Liiceanu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Editura: Nemira

Citeste si articolul Citate despre iubire.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri