14 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 12 share-uri

Giulia Anghelescu a fost asaltată de criticile haterilor care au acuzat-o că este penibilă. Vedeta a fost acuzată că are un comportament inadecvat pe social media și a primit multe critici la o poză în care scotea limba într-un mod jucăuș.

Giulia Anghelescu este o artistă extrem de talentată care a muncit enorm pentru a-și vedea visul cu ochii. În același timp, ea este soție și mamă și are multe alte roluri care o fac să fie o persoană integră și cu picioarele pe pământ. Totuși, cum nimeni nu poate scăpa de critici, nici artista nu face rabat de la această regulă.

Giulia nu își poate mulțumi toți urmăritorii și nici nu ar avea de ce să facă asta. Cum era de așteptat, de-a lungul timpului au apărut tot felul de comentarii cu privire la atitudinea sa mai jucăușă, în special în mediul online.

Recent, vedeta a fost criticată pentru că într-una dintre poze a apărut cu limba scoasă, iar câțiva internauți au fost deranjați de gestu Giuliei.

"Am primit un comentariu la noua mea postare de la o fată, o femeie. Mi-a spus că sunt penibilă pentru că sunt mamă și nu am voie să scot limba. Nu pot să cred, eu refuz să cred, că în 2022, mai există o asemenea mentalitatea bătrână și veche în care dacă esti mamă trebuie să îți pui un sac pe cap, stai la cratiță, nu te aranjazezi, nu te comporți așa cum vrei. Poftim? Penibilă este gândirea asta." a scris artista pe contul ei de Instagram.

Sursă foto: Instagram

Giulia și-a încheiat cariera muzială?

De foarte mult timp, Giulia nu și-a mai făcut apariția pe scenă și s-a dedicat emisiunii pe care o moderează la Prima Tv. Cu toate acestea, fanii și-au pus întrebarea dacă artista a renunțat definitiv la cariera muzicală. Vedeta a dorit să deslușească și acest mister și i-a asigurat pe fanii ei că muzica va rămâne întotdeauna o mare pasiune.

"Am o nelămurire. Ce s-a întâmplat în ultima perioadă de am redevenit faimoasă? Mie îmi era bine așa cum eram, de nu scriau oamenii, dar am citit și ieri și astăzi că, în sfârșit, s-a deslușit misterul de ce m-am lăsat de cântat!

Nu m-am lăsat de cântat, nu ai cum să te lași de ceva ce îți place foarte mult. Am zis, în schimb, că prioritățile s-au schimbat și că îmi doresc foarte tare să mă concentrez pe proiectul meu din televiziune, pentru că e un domeniu care îmi place la fel de mult ca muzica!”, a transmis Giulia pe Instagram.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri