Airsoft este un joc sau un sport la care participanții folosesc arme airsoft, dar și echipamente de camuflaj.

Armele airsoft sunt niște arme neletale, care seamănă foarte bine cu armele reale, dar în loc de gloanțe adevărate sunt echipate cu unele de plastic. Aceste arme airsoft sunt folosite pentru antrenament în jocurile cu temă militară, la fel ca și pistoalele paintball. De multe ori, aceste arme mai sunt numite și arme fără praf de pușcă sau imitații ale armelor adevărate.

Ce fel de joc este airsoft?

Airsoft este un joc sau un sport la care participanții folosesc arme airsoft, dar și echipamente de camuflaj. Cu alte cuvinte, el poate fi privit ca un fel de exercițiu militar în care în loc de arme adevărate, se folosesc arme neletale.

În cadrul unei partide airsoft se stimulează conflicte militare sau se reconstituiesc diferite scenarii, unde inteligența și tactica jucătorilor sunt exersate la maxim. Airsoftul se desfășoară într-un decor militar controlat îndeaproape și organizat până în cele mai mici detalii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Pentru a câștiga, un jucător de airsoft trebuie să elimine alături de membrii echipei sale toți jucătorii din echipa adversă. În caz contrar, chiar și un singur jucător inamic rămas în picioare poate salva onoarea echipei sale.

Ce fel de muniție au armele airsoft?

Așa cum am menționat și în introducere, armele airsoft sunt dotate cu gloanțe de plastic. Aceste arme sunt prevăzute cu țevi interne de 6 mm și sunt compatibile cu bile cu un diametru de 6 mm și o greutate cuprinsă între 0.20 și 0.50 de grame. De aceea, cu toate că nu pot provoca moartea unei persoane împușcată cu o astfel de bilă, armele airsoft sunt totuși periculoase, iar din acest motiv jocul se joacă doar cu bocanci militari și echipament complet de protecție.

De asemenea, cu toate că nu sunt niște arme adevărate, armele aisoft pot fi cumpărate doar de către persoanele care au împlinit deja vârsta majoratului. Minorii pot și ei cumpăra arme airsoft, dar doar dacă obțin în prealabil acordul părinților.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Cum să alegi cea mai bună armă?

Echipele de airsoft au în general reguli stricte, care impun membrilor alegerea unui anumit tip de armă. Aceste reguli se referă la diferiți parametri ai armei, care țin de puterea și viteza acestuia. În funcție de mecanismul pe care îl au la bază, armele airsoft se împart în trei categorii distincte:

Replici electrice - AEG

Armele airsoft replici electrice sunt dotate cu un motor și un acumulator de curent electric care pune în funcțiune motorul. Aceste airsoft sunt preferatele amatorilor acestui joc deoarece au un design foarte realist și obțin performanțe de tragere excelente în modul semi automat sau automat.

Replici pe bază de gaz - Green Gas și CO2

Armele airsoft pe gaz au un sistem foarte simplu care se bazează pe expulzarea bilei din țeavă cu ajutorul presiunii exercitată de un gaz comprimat. Unele din aceste arme sunt prevăzute cu recul-blowback, care te împinge înapoi în timpul tragerii și îți oferă o senzație mai apropiată de cea pe care o experimentezi atunci când tragi cu o armă reală.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Replici pe bază de arc - Spring

Armele airsoft pe bază de arc sunt arme manuale care au la bază un mecanism simplu, ce are în componența sa un arc comprimat. În cazul acestor arme, presiunea exercitată de eliberarea arcului împinge cu putere bila afară, redând o mișcare foarte asemănătoare cu cea făcută de armele cu lunetă.

Sursa foto: https://www.nrg.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri