12:08, 7 August 2020 publicat în Entertainment

Este rândul Teatrului Evreiesc de Stat să îi bucure pe iubitorii de teatru cu două spectacole programate în luna august la MNAR.

Comunicat de presă

Muzeul Național de Artă al României continuă programul „Seri fantastice la MNAR” alături de un nou partener: Teatrul Evreiesc de Stat.

Citeste si:
5-6 septembrie: Un nou weekend de teatru în aer liber la Festivalul...
5-6 septembrie: Un nou...

După reprezentațiile susținute de Teatrul „Nottara” și de Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” în Curtea de Onoare a muzeului, este rândul Teatrului Evreiesc de Stat să îi bucure pe iubitorii de teatru cu două spectacole programate în luna august la MNAR.

Primul, care va avea loc vineri, 7 august, este un one-woman show cu Maia Morgenstern intitulat „O lecție de bune maniere” de Jean-Claude Grumberg, în regia lui Alexandru Berceanu.

Citeste si:
Sondaj național: 1 român din 3 vizitează muzee și galerii de artă...
Sondaj național: 1 român din...

Două săptămâni mai târziu, pe 21 august, va avea loc comedia „Varșovia: ghid turistic” de Hillel Mittelpunkt. Spectacolul, montat de Eugen Gyemant, îi reunește în distribuție pe Maia Morgenstern, Claudiu Istodor, Natalie Ester, Nicolae Botezatu, Viorica Bantaș.

Biletele pot fi cumpărate online pe www.mystage.ro, la prețul de 43,7 lei, care include accesul la spectacol și o vizită la Galeria de Artă Europeană, ce poate fi făcută până în data de 20 septembrie 2020.

Toate evenimentele se vor desfășura cu respectarea deplină a măsurilor de siguranță impuse de autorități pentru prevenirea infectărilor cu noul coronavirus COVID-19. Prin urmare, scaunele vor fi poziționate la distanță de cel puțin 2 m între ele, purtarea măștii de către spectatori va fi obligatorie pe toată durata reprezentației, iar pentru evitarea aglomerației, accesul se va face începând cu 30 de minute înaintea fiecărei reprezentații.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri