26 August 2019 publicat în Entertainment 17 share-uri

Haide să vedem 5 titluri de cărți bestseller care o să aline din tristețea trecerii unei veri călduroase.

Că ne place sau nu, adevărul ăsta este – a mai trecut o vară, mai exact a trecut și vara lui 2019. Notează-ți repejor în jurnal cele mai emoționante evenimente, dar și cele mai puțin fericite întâmplări pentru că nu știi niciodată când se vor transforma într-o carte bestseller ca cele de mai jos.

“Cărţile sunt mai mult decât cărţi, ele sunt viaţa, sufletul şi miezul timpurilor trecute, motivul pentru care oamenii au muncit şi au murit, esenţa şi chintesenţa vieţilor lor.”. Așa spunea poeta Amy Lowell și așa spunem și noi. Așadar, hai să vedem 5 titluri de cărți bestseller care o să aline din tristețea trecerii unei veri călduroase.

Femeia care aleargă cu lupii

Se spune că în fiecare femeie se ascunde o creatură puternică, pasionata, creativă și înțeleaptă. Cu timpul, însă, cultura și societatea au sufocat această „femeie sălbatică”, au redus-o la tăcere, încercând să o civilizeze și forțând-o să își asume roluri care îi umbresc bucuria de a trăi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară

Psihanalistă și povestitoare, fascinată de mituri și legende, scriitoarea Clarissa Pinkola Estes încearcă să își ajute cititoarele să își recupereze această parte vibrantă și dătătoare de viață, acum adânc îngropată în interiorul fiecreia.

Prin săpături psihoarheologice în ruinele subpământeanului feminin și întoarceri la vechi tradiții, mituri și povești, autoarea ne deschide noi drumuri și ne arată că stă în puterea fiecăreia să regăsească “femeia sălbatică” din interior și să o lase să iasă la suprafață.

Poti achizitiona cartea de aici

Fiica ceasornicarului

Vara anului 1862. Artiștii din Frăția Magenta, însoțiți de muzele lor, sunt invitați să creeze și să se bucure de libertate la Birchwood Manor, casa mult iubită a lui Edward Radcliffe de pe malul Tamisei. Edward este cel mai strălucit dintre ei, plin de entuziasm și hotărât să sfideze prejudecățile epocii. Destinul, însă, nu este de acord cu planurile lui, așa că în scurtă vreme viața și cariera lui vor fi distruse în momentul n care, spre sfârșitul șederii lor, o femeie este împușcată, o alta dispare, iar o valoroasă bijuterie de familie este de negăsit.

O sută cincizeci de ani mai târziu, Elodie Winslow, o arhivistă londoneză, dă din întâmplare peste o geantă veche în care se află un carnet de schițe ce pare să fi aparținut unui pictor victorian și fotografia unei tinere de o frumusețe ieșită din comun.

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Dintre schițele din carnet, unul îi atrage atenția: o casă cu două frontoane așezată la cotul unei ape, care i se pare neobișnuit de familiară. Ce legătură există între Elodie și Birchwood Manor? De ce simte că femeia din fotografie încearcă să îi transmită ceva? Pentru a afla răspunsurile, Elodie trebuie să asculte vocea martorului uitat de toți: Birdie Bell, fiica ceasornicarului.

Poti cumpara cartea de aici

Trei metri deasupra cerului

O poveste de dragoste cu un Romeo și o Julieta contemporani. Ea este o studentă model și fiica perfectă. El este un tip dur și violent. Step și Babi provin din două lumi diferite, însă asta nu îi împiedică să se îndrăgostească și să trăiască o poveste de dragoste pe cât de frumoasă, pe atât de controversată.

Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

O poveste de dragoste pentru care cei doi trebuie să lupte mai mult decât își imaginau. Pe de o parte tinerii, viața de grup, motocicletele și cursele, pe de altă parte incertitudinile și tăcerile unor familii nefericite. Un microcosmos de vieți furioase care încearcă să se desprindă de la pământ.

Vezi cartea aici

Totul se termină cu noi

O poveste sfâșietoare despre iubire și sacrificiu, cuprinsă în paginile unui roman îndrăzneț și profund.

Pentru Lily Bloom viața nu a fost întotdeauna ușoară și veselă, dar asta nu a oprit-o să muncească din greu pentru a își îndeplini visurile. A făcut pași mici și a reușit să evolueze mult, pe cont propriu, fără ajutor: a absolvit liceul, s-a mutat la Boston și a pus bazele unei afaceri. Când Lily îl cunoaște pe Ryle Kincaid, un neurochirurg de care se simte imediat atrasă, viața i se schimbă brusc.

Ryle este un tip caristmatic, deștept, hotărât, încăpățânat și chiar arogant, însă există în el și o parte sensibilă care îl face să se simtă extrem de atras de Lily. Deși atracția între ei este mare, Ryle respinge categoric ideea de a avea o relație serioasă și de lungă durată. Chiar și atunci când Lily pare să devină excepția de la această regulă, ea se încăpățânează să afle motivul care l-a făcut să nu își dorească decât aventuri de o noapte.

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Leagăn pentru toată copilăria

Când întrebările legate de noua ei relație încep să o copleșească, gândurile ei se îndreaptă și la Atlas Corrigan, prima ei iubire, iar odată cu apariția gândurilor, apare și Atlas în carne și oase. Este momentul în care tot ce Lily și Ryle au clădit împreună riscă să se destrame.

O poti achizitiona de aici

Portocale verzi

Un roman despre forța vindecătoare a dragostei și legătura puternică dintre om și natură.

Ne-am asumat rolul de stăpâni ai naturii și ai pământului, dar cum reacționăm atunci când natura decide să se răzbune pe noi?

La numai 26 de ani, Adriana are o mulțime de întrebări la care încearcă să găsească răspunsurile. De ce mama și bunica ei au avut același destin tragic la vârsta de 27 de ani? Este o simplă coincidență sau un blestem de familie?

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

În căutarea hipnotică dintre viață și moarte, dintre trecut și prezent, îi este arătat un secret de familie tulburător. Între provocare și adevar, viața Adrianei se scurge ca firele de nisip dintr-o clepsidră.

O poti vedea aici

Foto fr si main: By Mladen Mitrinovic /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri