ParkLake Shopping Center găzduiește între 10 – 12 mai Sport Arena Streetball Tour 2019, circuitul național de baschet 3x3, ce va reuni la start peste 300 de participanți, dar și numeroși spectatori.  Acesta va debuta în forță pe o piesă compusă de Junkyard și Electric Brother care va da tonul la Superbet 3x3 Challenge, primul turneu al anului. 

comunicat de presa

ParkLake Shopping Center găzduiește între 10 – 12 mai Sport Arena Streetball Tour 2019, circuitul național de baschet 3x3, ce va reuni la start peste 300 de participanți, dar și numeroși spectatori. Acesta va debuta în forță pe o piesă compusă de Junkyard și Electric Brother care va da tonul la Superbet 3x3 Challenge, primul turneu al anului.

Pe ritmul muzicii și al mingii de baschet driblate cu intensitate, atât jucătorii cât și spectatorii vor avea parte de un week-end plin de acțiune în ParkLake Shopping Center.

Piesa “3x3” va fi lansată în mod oficial în cadrul evenimentului Superbet 3x3 Challenge, sâmbătă după-amiază în ParkLake, atunci când Junkyard și Electric Brother vor interpreta live, în premieră absolută, melodia care a fost compusă special pentru evenimentele Sport Arena Streetball și care va deveni sound-ul oficial al sezonului 2019.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Meciul celebrităților, în care vor evolua Lora, Speak, Ionuț Ghenu, Vlad Munteanu și Virgil Stănescu, va avea loc duminică după-amiază, în timp ce demonstrațiile de slam-dunk, momentele de dans și majorete precum și concursurile pentru spectatori vor anima competiția în ambele zile.

Dunkerii Marco Favretto din Italia și Gediminas Zitlinskas din Lituania, doi dintre cei mai spectaculoși dunkeri din Europa, se vor duela în mai multe reprezentații, atât sâmbătă cât și duminică.

Fiecare jucător va puncta în clasamentul mondial FIBA 3x3, iar punctele acumulate de jucătorii români contribuie în clasamentul mondial pe națiuni, care este criteriu principal de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Componentele lotului național feminin de baschet 3x3, Gabriela Mărginean, Sonia Ursu și Ancuța Stoenescu, alături de Daiana Tănase, vor evolua pentru Știința București și vor încerca să își apere titlul cucerit anul trecut la același turneu de debut.

Pe locuri, fiți gata....sport! Modele de pantofi ideali pentru alergare Turn up the volume cu Chicago Windbreaker de la Tommy Jeans 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Echipe din Serbia și Grecia alături de cele mai bune echipe românești vor fi prezente în turneu la categoria Open Masculin, unde campioana va încasa un cec în valoare de 1000 de euro.

Părinții vor trăi din nou la intensitate maximă partidele de la categoriile baby și mini, cei mai mici baschetbaliști trăind și la edițiile precedente momente de neuitat pe teren.

Concursul Superbet Lucky Shot va oferi spectatorilor șansa să câștige un premiu în bani în valoare de 250 de lei, provocând astfel fanii fenomenului 3x3 să devină chiar ei vedete pe terenul de joc.

Superbet 3x3 Challenge este un turneu marca Sport Arena Streetball, organizat cu sprijinul ParkLake Shopping Center. Evenimentul este susținut de Superbet – naming partner, Mastercard, Nike – elite partners, Tissot – official timekeeper, UPC – connectivity partner, Horizon, Serioux, sportloft.com, Gatorade, Pep&Pepper, Lego, World Class, Doritos și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București – event partners. Promovat de ProFM.

Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.

Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri