Samaia este o poveste alegorica a luptei eterne dintre bine si rau, o poveste despre razboaie si victorii, despre dragoste si ura, dar si despre mandria si vitejia poporului georgian. Scenariul cuprinde o multime de legende exprimate prin dans, muzica si cantece.

Protagonistii acestui specatcol sunt recunoscuti pe toate continentele. Fiecare reprezentatie a facut furori reale nu a existat concert la care sa nu ridice publicul in picioare si sa primeasca aplauze indelungi. Georgian Legend concureaza cu cele mai renumite show-uri de balet contemporan din lume, ceea ce reprezinta cu siguranta reputatia unui eveniment muzical senzational.

Pentru punerea in scena a acestei productii muzicale si coregrafice, fondatorul si producatorul artistic Pascal Jourdan, un adevarat fan al culturii georgiene, s-a dedicat in totalitate, selectand cu atentie cantecele si dansurile astfel incat sa ajunga cu usurinta la inimile a milioane de spectatori. A folosit cea mai avansata tehnologie in materie de spectacole, bugetul acesteia fiind de ordinul milioanelor de dolari.

Pascal Jourdan spune despre Samaia ca este probabil cel mai bun si mai reprezentativ spectacol pentru dansurile caucaziene, o explozie de forta si energie despre care va veti aduce aminte toata viata.

Pentru reprezentatia de la Bucuresti ( 18 Noiembrie) biletele pot fi achizitionate de la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Sala Palatului, Magazinul Ligia F ( Pache Protopopescu nr.23), Eventim in reteaua Germanos si online pe site-urile www.blt.ro, www.bilete.ro, www.ticketstore.ro, si www.vreaubilet.ro., la preturi cuprinse intre 50 si 130 RON , in functie de locul ocupat in sala, iar pentru specatcolele din celelalte orase biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 1 Septembrie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri